keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Mikä lavatanssityttö olet?

Tämä postaus menee varmaan siihen totaalisen random -osastoon. Löysin hauskan testin, ja ajattelin jakaa kanssanne tämän testiin vastaamisen riemuni. Minä rakastan kaikkia testejä ja kyselyitä! Mikä sen hauskempaa kuin vastailla kaikkiin hauskoihin kysymyksiin :)

1. Miten valmistaudut lavatansseihin?
Saako tähän vastata "juoksen ympäri taloa ja huudan 'hii'?" :D Kaipa se on sitten tuo "käytän tuntikausia aikaa laittautumiseen"...

2. Lavatanssien jälkeisenä aamuna mietit:
EHKÄ PARAS ILTA IKINÄ! Nämä vastausvaihtoehdot ovat aika pessimistisiä. Täytyypä siis ehkä valita "Lihaksia särkee, mutta se on hyvä merkki!"

3. Mikä sinua ärsyttää lavatansseissa?
Mitkä nämä vastausvaihtoehdot taas ovat :D "Ei mikään, osaan tarttua mieheen!" Ei sinne tansseihin mennä tarttumaan mieheen vaan tanssimaan! Pöh. Kaipa sitten vastaan että se, kun muut ovat kauniimpia ja parempia tanssimaan ^^ Joskus saattaa nimittäin iskeä pienoinen tanssikateus kun muiden menoa katselee...!

4. Mistä nautit tansseissa?
"Tunnelmasta ja tanssista. Jos joku tulee hakemaan."

Ja testin tulos on *rumpujen pärinää* ...

Sesilja Seinäruusu. Öh. Jaa. Olen kyllä vähän erimieltä tämän tuloksen kanssa. "Sinulle sopii rauhallinen lavatanssityyli. Odotat tanssiin kutsua kainosti katse maassa." Hah, sen kun näkisi! "Saatat ujostella, etkä ehkä keksi sanottavaa." No se on kyllä totta. Tässä sanotaan myös, että nautin erityisesti valssista. Tjaa, onhan se ihan hauskaa, mutta ei kyllä missään nimessä suosikkitanssini - ainakaan nopea valssi!

Tyhmä testi. Liian lyhytkin oli :D

Siltä varalta että joku muukin haluaa vastata näihin riemastuttavan älykkäisiin kysymyksiin: click!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sesilja Seinäruusu olen minäkin ja nautin muka valsseista, heh! Todistetusti tyhmä testi :D

Heta Ilona kirjoitti...

Kohtalontoveri! Mietin vain mitä siihen olisi pitänyt vastata ettei olisi ollut Seinäruusu... Varmaan se "osaan tarttua mieheen" :D