lauantai 11. lokakuuta 2014

Esakallio 10.10.2014

En aloita tätä postausta sanomalla "paras ilta ikinä", koska eilinen ei sellainen todellakaan ollut. Eilen oli niin megahauskaa, että "paras ilta ikinä" on vähän liian laimea sitä kuvaamaan. En edes tiedä, miten minulla saattoi olla niin hauskaa, mutta jollain tavalla kaikki mikä vain saattoi onnistua, myös onnistui. 

Tyytyväinen matkustaja hyppäsi pois bussista Salontien risteyksessä!
Menin Esakalliolle bussilla, treffasin Ellin ja illalla tultiin sitten Ellin ja Tommin kanssa kotiin. Kyseessähän oli Esakallion viimeinen tanssi-ilta tänä vuonna. Jollain tavalla haikeaa, että kesälavat menevät nyt kiinni, mutta toisaalta täällä lähistöllä on niin hyviä talvilavoja, ettei se haittaa.


Musiikillisesti ilta oli ihan huippu! Sinitaivaalla oli tuttuun tyyliinsä tosi hyvät kappaleet, jenkat ja polkat ja masurkatkin tuli (Esakalliolla polkkaaminen ja masurkan tanssiminen on ihan täydellisyyttä, koska lava on niin iso että siellä oikeasti mahtuu tekemään kaikkea hauskaa). Hauskaa oli myös kun loppuillasta pojat soittivat peräkkäin kaksi ehkä lempparislovariani, Kun paljon antaa ja Vastasyntyneet. Uudelta levyltä molemmat.


Kalle Kaaja & Kulkukoirat oli minulle täysin uusi tuttavuus. Todella positiivinen yllätys! Kulkukoirat soittivat ensimmäisen settinsä ilman solistiaan, ja oli kyllä ihan mahtavaa soitantaa! Fiilis parani vielä entisestään kun Kaaja tuli lavalle. Tykkäsin tosi paljon hänen äänestään ja laulutavastaan, vaikka välillä sanoista olikin vaikeaa saada selvää. 

Sinitaivaan soittoesat 
Tanssillisesti ilta olikin sitten ehkä (jos mahdollista) vielä huipumpi! Aina kun halusi, pääsi tanssimaan, ja välillä oli pakko mennä penkille istuskelemaan kun jaloissa alkoi ikävästi jomotella (en tiedä mistä johtui, että jalkani tulivat eilen tosi kipeiksi - tanssin puutetta luultavasti!), ja SILTI joku tuli penkiltä hakemaan lähes aina! :) Pääsin tanssimaan ihan kaikkea cha chasta humppaan ja jivestä buggiin. Kiitoksia siis ihan mahtaville viejille <3 


Johtopäätös, johon päädyin, on tämä: Mitä pahempi jätesäkkipäivä (suomennos löytyy täältä) on ennen tansseihin lähtöä, sitä hauskempaa tansseissa loppujen lopuksi on! :D


Nyt haluan vain äkkiä taas tanssimaan. Onneksi tässä ei tarvitse kauaa odotella sillä illalla suunnataan kohti Ruusulinnaa ja hoidetaan siinä samalla sitten tämän vuoden talvilavakorkkaus. Hii!

Ei kommentteja: