sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ruusulinna 11.10.2014

Minulta menee vakuuttavuus kun aina sanon, että jokainen tanssi-ilta on siihen mennessä ollut paras ikinä, mutta minkäs sille mahtaa... Eilenkin Ruusulinnassa oli vieläkin hauskempaa kuin perjantaina Esakalliolla, vaikka juuri sanoin ettei minulla ole ikinä ollut niin hauskaa kuin Esalla! :D


Nyt tuli sitten korkattua talvilavat. Ruusulinna ei kuulu omiin suosikkeihini sen takia että se on aika kaukana, mutta nyt oli kyllä sen verran hyvät esiintyjät paikalla että lähdin oikein mielelläni - seurakin oli tietysti aikas huippua! ;) 

Elmeri ja Tomppa <3
Pitäähän sitä syödä että jaksaa! :)
 Sinitaivas soitti jotain vanhoja tuttuja hyviä biisejä, kuten Sori vaan, jota en ole pitkään aikaan kuullutkaan. Niin kuin olen jo aikaisemminkin sanonut, minusta on hauskaa että Sinitaivaan setit ovat aina erilaisia ja aina mukana on jotain uutta. Olen muuten alkanut pitää tosi paljon Mikan laulamasta Kuinka voit väittää -kappaleesta. Onhan se aina ollut ihan hyvä, mutta nykyään se on mielestäni ihan tosi hyvä! :)


Onnentähteä olen ollut kerran aikaisemmin kuuntelemassa - itse asiassa vieläpä Ruusulinnassa ja Sinitaivaan kanssa. Silloin he olivat yksinään ilman solistia, ja tykkäsin ihan älyttömästi. Heillä oli aivan mahtavia kappaleita ja uusia sovituksia vanhoista kappaleista - muistan heidän soittaneen muunmuassa jotain hauskaa potpuria joka sisälsi esimerkiksi Frontside Ollien. Tällä kertaa Onnentähti oli myös tosi hyvä, mutta olisin ehkä kuunnellut heitä mieluummin ilman Terhi Matikaista. Hyvinhän hänkin esiintyi, mutta kappalevalinnat olivat ehkä hivenen... tylsiä. Onnentähteä saatiin onneksi kuulla yksinään kahden setin verran.

Joku taas riehuu...
Tanssimaan pääsi koko ajan (Olen aikaisemmin kritisoinut Ruusulinnaa siitä, että hakusysteemi on outo - osa miehistä on siellä nurkassa piilossa ja koskaan ei voi tietää tullaanko hakemaan edestä- vai takaapäin :D Eilen se ei minua haitannut!) ja taas sai tanssia melkeinpä jokaista tanssilajia. Oli hirveän hauskaa päästä tanssimaan salsaa! 


Ruusulinna on tanssipaikkana tosi hyvä, vaikkakin sisustus on hivenen yliampuva (jäätävä määrä ruusulaattoja katossa, esimerkiksi) ja lavan ympäristö ei ole mitään kaikkein kauneinta seutua. Lattia on kuitenkin iso, sinne mahtuu hyvin tanssimaan ja tykkään myös kaksiosaisesta esiintymislavasta, joka on mukavasti alhaalla niin että bändin näkee hyvin. 


Minulla on siis ollut ehkä maailman paras tanssiviikonloppu. Tiistaina sitten Vikingille kellumaan ja tanssimaan vähän lisää!

ps. Mikäli joku ei ole vielä huomannut, mutta tämän tiedon kokee tärkeäksi - menoani voi seurata myös instagramissa: @hetailona


Ei kommentteja: