sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Slovarit

"Slovari" nyt ei varsinaisesti ole mikään tanssilaji, mutta slovarikappaleita on niin paljon kaikkia ihania, etten viitsinyt laittaa niitä samaan foksin kanssa vaan teen niistä postauksen ihan erikseen. Slovareilla tarkoitan nyt siis sellaisia, jotka mennään hitaana foksina tai sitten ihan vain hitaasti tunnelmoiden vailla mitään tiettyjä askelia.

Vaikka olenkin ehkä enemmän nopeiden kappaleiden ystävä ja haluan viipottaa hirveää vauhtia, tykkään myös hitaista kappaleista. On ihan mahtavaa, kun viejäksi osuu joku sellainen, joka tulkitsee musiikkia ja sitten saa taas tuntea itsensä ihan prinsessaksi :)

Omat suosikkislovarini ovat ehdottomasti Sinitaivaan Vastasyntyneet ja Kesäyön taikaa, puhumattakaan kappaleesta Ikuisuus aamuun (alempana Markku Aron alkuperäisenä versiona). Muistan kun kuulin tuon vastasyntyneet ensimmäisen kerran, rakastuin heti ihan täysillä. Ja Kesäyön taikaa pääsin kerran tanssimaan Valasrannan tanssileirillä, kun se soitettiin nauhalta. Ikuisuus Aamuun on tanssittu kerran Ruusulinnassa, kun Sinitaivas sen toiveestani soitti :) Ihan parhautta <3

Muita ihania slovarikappaleita:

Ressu Redford - Älä mee
Neljänsuora - Yön reunalla
Juha Metsäperä - Hengitä ihollani
Taikakuu - Lapin kesä
Finlanders - Oikeesti
Kari Tapio - Kuin taivaisiin
Neljänsuora - Siipirikko

Onko teillä suosikkislovareita? Kertokaa, mitä biisejä ;)

Ei kommentteja: