keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Arkistojen kätköistä: Viking Grace 27.-28.4.2014

Valokuvamateriaalia reissusta on olemassa aika vähän, mutta ajattelin liittää tähän tekstin mukaan niitä joitakin onnistuneimpia kuvia, ettei olisi pelkkää tylsää tekstiä :)
Minä odotan syyslomaa ihan hulluna! Suurin syy siihen on varmaan se, että lähdemme Tukholman-risteilylle. Ja laivalla soittaa - tämä ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä - Sinitaivas! Hirveän hauskaa :) Olen ollut kerran aikaisemminkin risteilyllä Sinitaivasta kuuntelemassa, joten ajattelin vähän muistella menneitä ja fiilistellä samalla tulevaa reissua!



 En ollut koskaan aikaisemmin ollut Viking Gracella, ja laiva oli todellakin positiivinen yllätys. Se oli suuri ja tilava, yleiset tilat olivat siistejä ja viihtyisiä. Club Vogue, jossa Sinitaivas soitti molempina päivinä, oli mielestäni tosi hieno, alakerrasta löytyi pikku tanssilattia ja yläkerrasta saattoi seurailla bändin soitantaa ihan aitiopaikoilta. Tanssia harrastimme Ellin ja Tommin kanssa myös karaokebaarissa - siellä saatettiin myös laulaa pari biisiä!

Tilannekuvien aatelia. Saanko esitellä, blogin kirjoittaja lempipuuhassaan.
Laivalla kuulin ensimmäistä kertaa monet Sinitaivaan uudet biisit ja ostin myös uuden levyn. Olin kuunnellut pätkiä biiseistä etukäteen, ja niiden perusteella rakastunut ihan täysin salsabiisiin Pitkä päätyyn. Riemukseni kuulin sen myös laivalla ja pääsin vielä tanssimaankin :) Laivakeikoilla, kun ei tanssinut niin paljon kuin normaalisti, ehti myös kuunnella biisejä vähän eri tavalla kuin koko ajan tanssiessaan. Oli ihan hauskaa välillä vain fiilistellä biisejä, koska Sinitaivaan biisit eivät mielestäni ole vain tanssibiisejä - niitä voi kuunnella muutenkin!


Tuo risteily oli kyllä todellinen hyvän mielen reissu. Ruoka oli aivan ihanaa sekä päivällisbuffetissa että aamiaisella, ja erityisesti mieleen jäivät (kuvassakin näkyvät) uskomattoman herkulliset alkoholittomat drinkit - Mitä järkeä juoda jotain alkoholipitoista kun mehu/limu/siirappi/mikälie-sekoitus voi olla noin pahuksen hyvää? Saimme karaokebaarissa tanssitaitojemme ansiosta monta ilmaista drinkkilippua, joten noita kelpasi kyllä tilailla :)

Kävin Gracella myös ensimmäistä kertaa elämässäni hieronnassa. Minulla ja Ellillä oli varattuna 30 minuutin hieronnat, ja sen jälkeistä autuuden tunnetta on vaikeaa edes kuvailla :D Suosittelen lämpimästi! Minulla on aina hartiat ihan jumissa, ja oli huippua päästä ihan oikeaan hierontaan :)


Suunnilleen samanlaista settiä olisi siis luvassa vajaan viikon päästä. Tosin laivana tällä kertaa Mariella ja risteily kestää kolme päivää, välillä käydään Tukholmassa pyörähtämässä. Sitä ennen kuitenkin luvassa superhauska viikonloppu, muunmuassa perjantaivapaapäivä koulusta ja kahdet tanssit! Huomenna en ehdi kirjoittelemaan, koska koulun jälkeen loppupäivä kuluu tukioppilasleirillä...

Ei kommentteja: