maanantai 27. lokakuuta 2014

Kuka tangokuninkaallinen olet?

Innokkaana tangomarkkinoiden seuraajana minun piti tietysti tehdä tällainen tangokuninkaallistesti (vaikken kyllä tiedä miten tämä liittyy ajankohtaan mitenkään, kun tangomarkkinat tänä vuonna oli ja meni). 

1. Mihin näistä paikoista sydämesi kuuluu?
Ehdottomasti omaan torppaan peltojen keskelle.

2. Suosikkiharrastuksesi?
Runojen kirjoittaminen. Kun kerta tanssia ei ollut vaihtoehdoissa :D

3. Mikä näistä lauluista kolahtaa sinuun eniten?
Satulinna! Ehdottomasti lempparibiisini! Ihanaa kun on testi, jossa löytyy sellaisia vaihtoehtoja jotka sopivat täydellisesti.

4. Tunnusomaisin luonteenpiirteesi?
Lupsakka ja rempseä. Kai.

5. Mikä näistä on unelma-ammattisi?
Itse asiassa ei mikään näistä... Joten vastaan sen, mikä oli unelma-ammattini muutama vuosi sitten. Opettaja.

6. Suosikkiasusteesi?
PILLERIHATTU :DD Kuolin juuri nauruun. Nyt en osaa sanoa, valitsisinko valloittavat kiharat vai kesäisen kellohameen. Hiukset eivät kyllä ole mikään asuste, joten valitsen kesäisen kellohameen. 

7. Mieluisin menopeli?
Polkupyörä on hyvä. Eipäs kun huvijahti!

8. Valitse väri!
Pitääkö tässä nyt valita mieluisin väri vai joku väri vain? Otan pinkin.

9. Jatka lausetta! Jos minut kruunattaisiin tangokuninkaalliseksi...
Mitä nämä vaihtoehdot ovat? "Julkaisisin eroottisen runokirjan" viittaa ihan varmasti Kyöstiin. Mutta en minä tekisi näistä mitään! Varmaan sitten lopettaisin päivätyöni ja lähtisin lavatansseihin kansan pariin.

...

Olet Jari Sillanpää! No jee! Johtuuko se siitä, että vastasin Satulinnan parhaaksi kappaleeksi? Olen testin mukaan supersuosittu, missä ikinä kuljenkin. Ja heittäydyn tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hoidan työni tunnollisesti ja tarkasti, mutta vapaa-ajalla uskallan myös revitellä (se on kyllä totta...). Ahaa, arvostan elämän pieniä iloja kuten huvipurtta! Siispä myös huvijahti-vastaukseni johdatti kohti Sillanpäätä :D

Testi löytyy täältä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulos: "Olet Kyösti Mäkimattila. Olet luonteeltasi rauhallinen, etkä turhia hötkyile, vaikka tilanne olisi mikä hyvänsä. Luonto ja oma rauha ovat sinulle elinehtoja. Ihailet rautalankamusiikkia ja vanhan ajan maalaisromantiikkaa." Kerrankin pätevä testi ja sopiva tulos!

Heta Ilona kirjoitti...

Noniin, kuulostaa hyvältä! :)