lauantai 4. lokakuuta 2014

Pavi 3.10.2014

Olipas taas muuten ihan pahuksen hauska ilta eilen Pavilla! Kyllä kannatti lähteä :) Tämä olikin sitten varmaan viimeinen kertani Pavilla tänä vuonna, tuskinpa sinne tulee enää lähdettyä ja päättäjäisetkin siellä on ihan kohta joten ei taida edes ehtiä.


Päälleni laitoin ihan perusmustan t-paitahihaisen mekon ja leggingsit. Tyylin kruunasivat hopeiset kengät ja kampaus, johon olin erittäin tyytyväinen :) Pääsin kokeilemaan tuota uutta timanttipantaa, jonka ostin viime viikonloppuna Helsingistä ihan totaalisena heräteostoksena.


Bussimatkat Helsinkiin ja sieltä Vantaalle menivät aika lailla Pachangaa kuunnellessa. Olen aivan rakastunut tuohon kappaleeseen (löytyy täältä) ja rakastan Jay del Alman ääntä! (suomennoksena - tuo nuorempi joka laulaa mm. kertosäkeessä)

Fiilikseni kun kävelin yksin Paville pimeässä :D Matka nyt ei
kuitenkaan päätä huimannut ja kartta auttoi kummasti!

Sinitaivas soitti erittäin hyvät setit. Viime kerralla jäi kuulematta Vastasyntyneet, ja nyt se sitten kuultiin :) Polkat olisin mieluummin kuullut Sinitaivaalta kuin väliaikalevyltä, mutta onneksi pojat soittivat sentään jenkat ja masurkat. Sinitaivaalla on muutamia uusia hyviä biisejä, joista tykkään tosi paljon. Ja vanhat suosikit ovat tietenkin edelleen mahtavia, oli niin hauskaa mennä eilen fuskua Ellin kanssa Alle mun sateenvarjon tahtiin.

Eräästä asiasta on kyllä huomautettava - en pidä siitä, että Sinitaivaskin on pikku hiljaa siirtynyt yhteen encorebiisiin. Ennen ovat mielestäni soittaneet aina kaksi encorea (siis yhden parin), mutta nykyään soittavat aina vain yhden. Tylsää! En sitten tiedä onko tämä bändin itsensä päätettävissä vai onko kyseessä järjestäjän toive...


Ihmisiä oli aika paljon, vaikkakin nuorta väkeä oli aika vähän. Taitaa olla niin, että nuoret käyvät Pavilla lähinnä keskiviikkoisin ja perjantaisin on sitten vähän vanhempaa ja nuoret suuntaavat esimerkiksi Esakalliolle. Hyvin pääsi kuitenkin tanssimaan ja tosi hyviä viejiä löytyi :) Tanssillisestikin siis erittäin onnistunut ilta!

Hiukan oli fanitettava, nyt kun pojilla on uudet hienot kortitkin! :)
Nyt vain odottelemaan ensi viikkoa ja Esakallion päättäreitä. Sielläkin pääsee taas tsekkailemaan Sinitaivasta, jee :) Tällä hetkellä istuskelen bussissa matkalla Turkuun! Tarkoituksena olisi vähän shoppailla ja mennä leffaan ja muuta - ihan parhaassa seurassa! <3

Hauskaa viikonlopunjatkoa lukijoille ja muillekin jotka tänne eksyvät! Ihan vain vinkkinä, Aurassa näyttää olevan aika hyvät esiintyjät tänään, ja Valasrantaankin taitaa päästä ilmaiseksi... ;)

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä tuosta encore asiasta... on ihan tyhmää, kun moni bändi tekee jo sitä ettei tule kuin yksi biisi...:( Mutta tuo sun kampaus on nätti! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos superihanasta blogista! Tätä on aina niin kiva lukea ja kuulla miten on tanssit sujunut :)
Olisi kiva kuulla enemmän noista sun vaatevalinnoista, esimerkiksi koitko nyt tummissa vaatteissa, että vientiä olisi ollut vähemmän? Toki sulla on varmasti paljon tuttuja joka paikassa, että pääsee hyvin tanssimaan :) Itse tykkäisin pukeutua tummenpiin vaatteisiin, mutta olen käynyt lavoilla niin vähän aikaa, että pelkään hukkuvani massaan jollei ole jotain värikkäämpää päällä. Ja naisillehan tulee yleensä aina se iänikuinen vaatekriisi :D

Heta Ilona kirjoitti...

Kiitos! <3 Niin, ehkä se on sitten joku yleinen käytäntö nykyään... Mälsä käytäntö kylläkin! :(

Heta Ilona kirjoitti...

Voi kiitos superihanasta kommentista! :) Aina sitä tulee miettineeksi että tummissa vaatteissa tulee vähemmän haetuksi, en sitten tiedä onko asia oikeasti niin... Ainakaan eilen ei juuri eroa huomannut :D Luulisinpa että eniten haut riippuvat siitä, onko hymyileväisen ja ystävällisen näköinen eikä siitä, mitä on päällä. Mutta tuo on kyllä aika kiinnostava aihe, voisin postailla siitä tuonnempana! Kiitos, hauskaa saada uusia postausideoita :) Kommentteja otan mielelläni vastaan myös jatkossa!