lauantai 25. lokakuuta 2014

Teeriharju 24.10.2014

Jeejee, olipas hauska ilta! Tällä kertaa lähtö onnistui ilman sen suurempia kommelluksia - vaatteet olin mielessäni miettinyt jo hyvissä ajoin (laitoin tutun tummansinisen tunikan jonka kauluksessa on strasseja, enkä viitsinyt tällä kertaa ottaa asukuvaa) ja piilolinssivarastotkin oli täydennetty etukäteen. Oli hirveän hauskaa lähteä taas pitkästä aikaa vanhalla tutulla porukalla, siis Elli, Tommi ja minä. 


Teeriharjulla oli yllättävän vähän porukkaa. Jopa vähemmän kuin viimeksi, vaikka olisin olettanut että Hurma kyllä vetää ihmisiä. Tulimme paikalle puoli tuntia tanssien alkamisen jälkeen, voin vain kuvitella miten vähän porukkaa on ollut silloin kun tanssit alkoivat. Teeriharju on vähän sellainen hitaasti lämpenevä paikka - ihmisiä alkaa tulla paikalle vasta lähempänä yhdeksää ja varsinaisesti tanssin makuun päästään vasta puoli kymmenen aikoihin. 


Nuoria oli onneksi aika paljon verrattuna edellisviikkoon, ja tuttuihinkin törmäsin. Tanssimaan pääsin tosi hyvin! Elli ja Tommi ovat ehdottomasti maailman ihanimpia: Illalla tuli polkat ja jenkat, ja kumpaisillakin sain tanssia toisen biisin Tommin kanssa (Ellin tanssittua ensimmäisen), eli polkkaa ja jenkkaakin pääsin tanssimaan! Mikäs sen parempaa :)

Hurma on kyllä ihan ykkösbändi. Noin niin kuin kuvaannollisesti, Sinitaivashan on oikeasti ykkönen, mutta Hurma on kyllä ihan todella hyvä! Biisit ovat niin hyviä, sovitukset ihan mahtavia, ja minä rakastan sitä bändin positiivista asennetta. Kitaristi yllätti minut eilen erittäin positiivisesti laulamalla muutaman biisin todella nätisti. En ole ennen kiinnittänyt huomiota siihen, että hänhän laulaa hyvin - ja vielä semikorkealta, lisäpisteet siitä!


La Strada on myös hyvä bändi, ja tykkään edelleen ihan valtavasti heidän pikku lyömäsoittajastaan, jolla on aina hyvä meno päällä ja joka eläytyy musiikkiin täysillä. Eilen kuitenkin La Strada taisi jäädä vähän Hurman varjoon - en myöskään pitänyt siitä, että heidän viimeinen settinsä loppui varmaan 10 minuuttia myöhässä, mikä tarkoitti sitä että Hurmalle jäi vain 20 minuuttia aikaa soittaa settinsä ja sen takia setti oli myös aika sekava.

Tänään kävin kaverin kanssa Helsingissä kirja- ja ruokamessuilla. Tuli maisteltua jos jonkinlaista - ja muutama uusi päiväkirjakin lähti mukaan, niitä kun kuitenkin aina tarvitaan :) Nyt olen ihan valmis vaikkapa pienille päikkäreille. Leppoisaa lauantain jatkoa! 

ps. Päivän menovinkki: Aurassa Kyösti Varjokuvineen ja Jukka Hallikainen ;)

Ei kommentteja: