perjantai 4. heinäkuuta 2014

Ämyri 3.7.2014

Eilen suoritin ex tempore -reissun Ämyrille. Aamulla heräsin tavalliseen torstaipäivään ja lähdin töihin. Samalla unohdin kännykän kotiin. Kun sitten palasin kotiin iltapäivällä, niin minua odotti viesti Elliltä ja Tommilta: Olisiko minulla kiinnostusta lähteä illalla Ämyrille? Eipä tarvinnut kahta kertaa kysyä! 

Illalla hyppäsin sitten bussiin, päämääränä Somerniemi. Ja ai että, bussikuski oli aivan ihana! Kun oikea bussipysäkki oli noin kilometrin päässä tanssilavasta, kuski kysyi muilta matkustajilta (joita oli kaksi), haittaako heitä jos "heitetään tää tyttö Ämyrille tanssimaan"? Ja sitten minut vietiin ihan portille asti! :) Ihmiset on ihania!

Kyseessä olivat naistentanssit, elämäni ensimmäiset sellaiset. Otin illan eräänlaisena haasteena, ja päätin voittaa naistenhaku-ujouteni. Ja niinhän minä myös tein! Tanssin melkein kaikki biisit, vaikka välillä olikin pakko mennä vähän fanittelemaan... :3 Paikalla oli kivasti porukkaa, kuitenkin niin vähän että tanssiminen kävi helposti :) 

Esiintyjänä oli Markku Aro Dieseleineen. Tämä vaikutti lähtöpäätökseeni ehkä eniten. Markku Aro on ehdottomasti parasta mitä tiedän! On hämmentävää, miten niin pienestä miehestä voi lähteä niin iso ääni. Aro vain paranee vanhetessaan, ja toivon ettei hän lopeta keikkailua ikinä :) Sen lisäksi, että hänellä on aivan ihana ääni ja mahtava lavakarisma, hänellä on myös tosi hyvät biisit. Pidän paljon Väliaikainen-jenkasta ja bugg-kappaleista Keskiyön aikaan ja Ollaan lähekkäin. Kaikkein ihaninta eilen oli kuitenkin Täysikuu-tango. Ehdottomasti lempitangoni, ja Aro lauloi sen niin kauniisti! 

Tänään sitten kannat kattoon Esakalliolla. Saa hakea - tai jättää hakematta jos siltä tuntuu! :)

Matkaeväänä minulla oli ylihinnoiteltua purkkaa. Euro
viisitoista senttiä ja ehkä 10 kpl purkkakuutioita!?
Toinenkin Ellin vanhoista hameista pääsi käyttöön :) Sen kaverina
oli violetti paita - kokonaiskuvaa asusta en saanut aikaiseksi :D
Bussimatkalla oli hyvä virittäytyä tunnelmaan :)

Jalassa minulla oli hopeiset Bleyerini :)
Illan parhaita hetkiä - "tottakai te saatte nimmarit!" <3

Ei kommentteja: