maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kenkärakkautta!

Puhuin jo aiemmin siitä, miten minun ensimmäiset kunnon tanssikenkäni, Blochin mustat slipstreamit, ovat ihan hajoamispisteessä. Ajattelin, että voisi olla fiksua ostaa uudet kengät ennen Valaksen leiriä, niin etten jää ilman kenkiä jos vanhat vaikka päättävät sanoa itsensä irti :D

Siispä suuntasin lauantain shoppailureissullamme Piruettiin ostamaan uusia kenkiä. Mustat slipstreamit löytyivät helposti, ja niiden lisäksi löytyi myös beiget. Olen jo vähän aikaa katsellut netistä niitä, ja ajatellut että sen väriset olisivat tosi kätevät, jos haluaa jotkut vähän vaaleammat muttei kuitenkaan valkoisia. Sitten kun vielä kuulin, ettei niitä enää valmisteta sen värisinä ja että kyseiset tossut olivat viimeiset minun kokoani, päätös oli tehty. Kaupasta ulos käveli onnellinen kaksien uusien kenkien omistaja :)

 
Suosittelen kyseisiä kenkiä ihan kaikille - todella mukavat, eikä minulla ole ikinä ollut mitään ongelmia niiden kanssa! Pehmeät ja joustavat jalassa, ja minusta myös ihan nätin näköiset :)

...

Jalkapallossa kävikin sitten niin, että Saksa otti ja vei mestaruuden. Kyllä kirvelee ja kovasti. Olisin niin suonut Argentiinan voittavan! Messikin oli ihan murtunut, kun hän ei päässyt juhlimaan mm-kultaa... Hänet valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi, ja hänhän on muutenkin urallaan voittanut melkein kaiken, mutta mm-kulta häneltä puuttuu, joten ei ihme että hän oli pettynyt. Toisaalta Messihän on ihan nuori poika vielä, hänellä on aikaa vaikka mihin...!

Mm-kisat olivat siis kaikin puolin pettymys. Olihan siellä tosi hyviä otteluita ja jännittäviä hetkiä, mutta silti... Nyt sitten vain odotellaan kahden vuoden päästä pelattavia em-kisoja, jos vaikka Espanja siihen mennessä kokoaisi itsensä uudelleen ja jälleen saataisiin juhlia La Rojaa :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Paljonkos kengillä oli hintaa ? :)

Heta Ilona kirjoitti...

54 euroa / pari :)