tiistai 22. heinäkuuta 2014

Markku Aro

En edes muista, milloin aloin pitää Markku Arosta. Siitä on ehkä vuoden verran aikaa - aloin pikku hiljaa pitää hänen kappaleistaan, ja sitten syntyi haave nähdä hänet joskus oikeasti keikalla. Ensimmäinen keikka, jolla hänet näin, taisi olla V2:lla TanssiStartin yhteydessä tänä vuonna. Sen jälkeen olen käynyt hänen keikallaan jo muutaman kerran.

Arolla on ihana ääni ja todella hyvät kappaleet, ja kaiken lisäksi hän esiintyy lavalla ikäänsä nähden tosi energisesti ja on koko ajan ihan mukana kaikessa mitä tekee :) Minusta sekin on mahtavaa, että hän hymyilee, kun ohitse tanssii tai kun tulee lavan eteen fanittamaan :3 Viimeksi, kun Ämyrillä Ellin kanssa fanittelimme lavan edessä, hän tokaisi: "Eikö teille riittänyt miehiä kun te siinä olette?" :D

Mielestäni ehkä parhain Aron biiseistä on Anna tulta, jonka hän esitti viime vuoden Syksyn sävelessä. Sitä seuratessani en pahemmin välittänyt kyseisestä kappaleesta ja kannustin täysillä Neljänsuoraa voittoon, mutta tänä kesänä olen kuunnellut tuota biisiä yhä uudestaan ja uudestaan ja todennut että siinäpä on muuten aivan mahtava biisi. Harmikseni sitä ei löydy Youtubesta, joten en pysty sitä linkkaamaan, mutta Spotifysta löytyy! Kaikki mars kuuntelemaan ;)

Aron uusimman levyn kappaleet (sieltä siis tuo Anna tultakin on) ovat muutenkin ihan mahtavia. Väärä nainen, Ei mies voi pyytää enempää, Hetki kerrallaan, koskaan totu en... Minun on ehkä ostettava tuo levy :)

Hyviä kappaleita on Arolla toki enemmänkin:

Hän on se nainen
Hyvännäköinen
Kestän mitä vaan
Sydän tuntee
Ole aina tässä



Ei kommentteja: