lauantai 5. heinäkuuta 2014

Esakallio 4.7.2014

Esakalliolla oli eilen tosi hyvät meiningit... mutta missä olivat kaikki ihmiset? En usko, että kaikki kuitenkaan jäivät kotiin katsomaan Saksan ja Ranskan peliä... En ole varmaan ikinä nähnyt Esakalliota noin tyhjänä. Baarin puolellakaan ei ollut melkein ketään! Mutta laatuhan korvaa joskus määrän, ja loppujen lopuksi ilta oli tosi hyvä :) Vaikka Elli hipsikin puolivälissä autoon nukkumaan :D

Musiikki oli ihan huippua! Olen nähnyt Arja Korisevan kerran aikaisemminkin, ja muistaakseni en silloin ollut kamalan vakuuttunut. Eilen hänellä oli kuitenkin ihan todella hyvät biisit, ja tykkäsin kyllä paljon. Äänikin hänellä on ihan vertaansa vailla. Järkytyin, kun kuulin että hän on jo viisikymppinen. Olen aina pitänyt häntä suunnilleen parikymppisenä :D Minäkin haluan näyttää tuolta kolmenkymmenen vuoden päästä...!

Mikael Konttinen oli uusi tuttavuus. Erittäin positiivinen yllätys. Ajattelin etukäteen, että hän on varmaan sellainen tusinamies joka ei millään tavalla erotu edukseen. Mutta hän olikin ihan tosi hyvä! Kappalevalinnat olivat ihan huippuja ja meininki oli muutenkin tosi mahtava :)

Bändit olivat hyviä myös ilman solistejaan, erityisesti pidin Fortunasta. He soittivat illan viimeisen setin, ja silloin tuli monta tosi hyvää biisiä.

Kokeilin eilen muuten myös uutta mekkoani. Se pinkki pitsimekko, jonka tässä tekstissä esittelin, meni pyykissä ihan pilalle, en tiedä miksi... Löysin kuitenkin erittäin hyvän uuden :D

Ilma oli ihana! Mahtavaa, kun nyt on vihdoin tullut se kauan kaivattu kesä :) Nytkin istuskelen ulkona kirjoittamassa tätä tekstiä. Illan suunnitelmat ovat vielä hämärän peitossa - saattaa olla, että edessä on rauhallinen koti-ilta, mutta jos ei niin sitten törmäillään! ;)

Ei kommentteja: