perjantai 18. heinäkuuta 2014

Valakselle!


Hii! Aurinko paistaa kirkkaansiniseltä taivaalta ja tämä tyttökin hymyilee kuin Naantalin aurinko :) Melkein kaikki on jo pakattu ja kuuden tunnin päästä istun autossa matkalla Yläneelle. Voisiko asiat paremmin olla?

Vähän kyllä jännittää - kun en ole koskaan Valaksen tanssileirillä ollut ja nyt olen vielä menossa ihan yksinäni. Mutta pieni jännitys kuuluu asiaan :) 

Mitä tähän blogiin tulee, en aio postailla reissun aikana. Olen kuitenkin kirjoitellut muutaman ajastetun postauksen, joten ette tule edes huomaamaan että olen poissa :D Leirin jälkeen seuraa sitten todennäköisesti hyvin paljon jälkipuintia kursseista ja iltatansseista ja kaikesta mahdollisesta aiheeseen liittyvästä (ja liittymättömästä). 

Pitemmittä puheitta menen jatkamaan pakkaamista. Törmäillään Valaksella, ja oikein mahtavaa tanssiviikkoa myös niille joiden kanssa ei törmäillä! ^^

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Ihanaa leiriä Hetsiliini! Ainakin kelit näyttävät lupaavilta ja tanssiohjelma myös. Jos ei mitään ihmeellistä tapahdu, niin liityn seuraan torstaina (koska Kyösti), mutta viimeistään tulen hakemaan sut Esalle (koska Sinitaivas)! Nauti! <3

Heta Ilona kirjoitti...

Hii, kiitos hassuli! :) Tulee varmaan ihan megaviikko! Varsinkin sitten kun on taas Eturivin tytöt koolla <3

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa leiriä! Paikka on varmaan ihan juntassa, ehkä 8) Me lähdetään tästä toisaalle murjomaan - nähtäneen sitten Esalla!

-Tumppu

Heta Ilona kirjoitti...

Kiitoksia! :3 Oooikein hyvät murjomiset sinnepäin, Esalla nähdään ja kuullaan! :)