sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Arkistojen kätköistä: Esakallion tanssileiri 2013

Oikein pirteää sunnuntaipäivää kaikille! Toivottavasti teillä on ollut hauska tanssiviikonloppu ainakin tähän asti :) Koska olen tällä hetkellä tanssileirillä pyörähtelemässä, ajattelin että päivän postaukseen sopisi myös tanssileiri. Siispä palataan ajassa 10 kuukautta taaksepäin, Esakallion tanssileirille.

"Tää viikonloppu oli AIVAN HUIPPU!!! Mulla ei oo varmaan ikinä ollut näin hauskaa... Opin ihan hirveesti kaikkea uutta (ja kertasin vanhaa) ja mikä parasta, sain tanssia oikein paljon - tuli tanssittua 17 tuntia näiden kahden päivän aikana."

Edellinen lainaus on päiväkirjastani. Kyseinen leiri oli toinen kertani Esakallion tanssileirillä, ja kahden kerran perusteella voin sanoa että Esakallion tanssileirit ovat ehdottomasti parhaita ikinä! Viime vuonna ohjelmassani oli rumbaa, cha chata, hidasta valssia, fuskua, tangoa, buggia, hidasta foksia ja salsaa. Olin ensin ihan kauhuissani, uskallanko mennä jatkotunneille, mutta uskaltauduin sitten niille kuitenkin :) Ja kyllä kannatti, sillä siellä oppi ihan hirveän paljon kaikkea! Salsaa en uskaltanut mennä jatkotasolle tanssimaan, joten jätin Ellin ja Tommin treenaamaan Aaltosten kanssa ja hipsin itse Törmäsen alkeiskurssille. Antti Törmäsen salsatunnit ovat ihan huippuja :D

Tuolla leirillä opin tanssimaan potkufuskua (Elli ja Tommi opettivat, ja Esakallion lattiaparka sai kyllä kestää aika paljon kun ensin pompin raivoissani kun en millään meinannut saada askeleita menemään! :D), mitä olin halunnut oppia jo tosi kauan. Iltatansseissa oli sitten hirveän hauska päästä sitä myös tanssimaan :)

Iltatanssit olivat päiväkirjani mukaan jälleen parhaat tanssit ikinä, esiintymässä Henkka ja Kulkurit sekä In the mood. Hieman oli alussa vähän porukkaa, mutta sitten yhdentoista aikoihin pääsi tanssimaankin, ja tanssit loppuivat aika hauskasti: ketään muita ei ollut enää jäljellä, joten minä, tanssiparini, Elli ja Tommi taputimme bändin encorelle ja he soittivat meille neljälle vielä kaksi biisiä :D 

Leirille tarvitaan tietysti kunnon eväät! :D
Matkat sujuivat taas joutuisasti minun laadukkaiden soittolistojeni tahdittamina :D

Tanssipäivän jälkeen maistui burgeri Jussin baarissa, ja siitä sitten iltatansseihin! :)

Ei kommentteja: