tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tanssimisen 3 huonointa

Heips! Lupasin tehdä jatkoa postaukselle tanssin hyvistä puolista (täällä!) ja listata myös tanssin huonoimmat puolet. Nyt olen tosin suuren ja perustavanlaatuisen ongelman edessä: Miten keksin viisi huonoa puolta tanssimisessa, kun jo yhden keksiminen on vaikeaa? Siispä huijaan ja kerron niitä vain kolme! :)

1. Riippuvuus
Tanssilavojen ulkopuolella pitäisi olla kyltti: "Jos tänne astut, ei ole enää paluuta entiseen!" Tanssiminen on erittäin koukuttavaa. Ja toleranssikin kasvaa - sitä huomaa, että haluaisi mennä kolme kertaa viikossa tansseihin, kun ennen kerrassakin on ollut tarpeeksi :0 Sitten iskee pieni harmistuminen, kun ei aina niin usein pääsekään...

2. Pitkät matkat
Toisaalta tämä kohta on ihan huijausta, koska minun mielestäni tanssimatkat ovat hauskoja! On hirveän hauskaa tehdä aina matkoille omat soittolistat, ja sitten lähteä ajelemaan auringonlaskuun kohti tansseja :) Ja kun saa ajaa itse, on kaikkein hauskinta! :D Mutta joskus kyllä pitkät paluumatkat pimeässä ja väsyneenä ovat hieman ankeita... Ja meneehän matkoihin paljon aikaa.

3. Väsymys
Kun on pakko lähteä arki-iltana tanssimaan, vaikka seuraavana aamuna pitää herätä aikaisin töihin (been there, done that), siitä kärsii seuraavana päivänä. Usein kun tanssit loppuvat vasta tosi myöhään ja sitten pitää vielä ajella kotiin, pääsee nukkumaan vasta kolmen aikoihin. Mutta toisaalta, viikonloppuisin se ei haittaa ollenkaan kun saa (ainakin useimmiten) nukkua seuraavana aamuna pitkään! Ja toisaalta tanssimisesta saa niin paljon positiivista energiaa, etteivät siinä pienet univajeet paljon paina! :3

ps. Mulla on viisi lukijaa! Siis semmoista, mitkä näkyvät tuolla lukijapaikassa. Siistiä! Silloin kun aloittelin blogin kirjoittamista, ajattelin että jos nyt vaikka viisi lukijaa saisi kasaan. Iso virtuaalinen kiitoshalaus kaikille lukijoille - myös anonyymeille <3 Ja vaikkei ulkona näytäkään kesältä, niin tästä biisistä tulee ehdoton kesäfiilis: Finkut - Kesä 92

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voin allekirjoittaa kaikki kolme kohtaa. Tosin pitkät matkat ovat loppupeleissä huippuja, mikäs sen siistimpää kuin ajella kesäöisiä teitä! Se ajomatka matkamusiikkeineen kuuluu jotenkin olennaisena osana tanssireissuun. :)

PS. Oli kiva löytää toisen nuorison edustajan tanssiblogi, jään seuraamaan kirjoitteluasi!

Heta Ilona kirjoitti...

Juu, tuo on kyllä ihan totta :) Varsinkin silloin matkat ovat hauskoja, kun on seuraa - yksin voi joskus alkaa väsyttää ihan liikaa!

Kiva, että liityit seuraajaksi :) Itselläsi on tosi kiva blogi, tykkään sitä lueskella. Jos joskus tänne etelämmäspäin suuntaat niin törmäillään ihmeessä lavoillakin! :)