sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Riutanharju 12.7.2014

Jees! Eilen oli niin hauskaa taas kerran :) Suunnattiin Ellin kanssa Riutanharjulle, ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. Olin Riutalla 2012 vappuna, ja en muistanut reissusta enää juurikaan mitään. Siksi odottelinkin innoissani eilisiltaa.

Jälleen joutui ihmettelemään, missä kaikki ihmiset ovat, ihan niin kuin Esakalliollakin. Olivatkohan kaikki sitten Seinäjoella? No, parin viikon päästä Valasrannan leirin jälkeen nähdään sitten, palautuuko tilanne jälleen kaikilla lavoilla normaaliksi. Vähäisestä ihmismäärästä huolimatta tanssimaan pääsi, ja ei haitannut vaikkei välillä päässytkään, sillä sitten saattoi seurata Sinitaivaan esiintymistä :)

Sinitaivas soitti tosi hyvät setit. Kuulin ensimmäistä kertaa pari heidän uutta rentoa swing-kappalettaan (toinen oli Maddest kind of love, toista en enää muista...). Ihan huippua! Puhallinosasto pääsi pistämään parastaan ^^ Eilisellä keikalla ei tosin Kassua nähty, vaan tilalla oli tuuraaja. Letkistäkin päästiin taas hyppäämään Juhiksen ja Tommin johdolla. 

Toisena bändinä oli Jade's Band. Oli huvittavaa, kun Sinitaivaan puoli lavasta oli täynnä kaiken maailman lyömäsoitinsettejä ja muita, kun taas Jade's Bandissa oli vain kaksi soittajaa ja laulaja. Ihan mukavia biisejä sieltäkin tuli, ja koska molemmat orkesterit soittivat jenkat niin niitä päästiin tanssimaan ihan kunnolla. Jee! :)

Kesken illan saatiin kuulla, että meillä on uusi tangokuningatar: Maria Tyyster. Kiva! En hirveän innokkaasti seurannut kuningatarkilpailua, mutta hän oli kuitenkin suosikkini sen perusteella, mitä olin ehdokkaista kuullut. Hän ja Roivainen muodostavat kyllä hyvän kuningasparin!

Ai että, tanssiminen on kyllä niin hauskaa. Seuraavan kerran minua nähdään parketilla sitten Valasrannan tanssileirin yhteydessä. Enää 4 päivää, iik! :)

Ehkä uusi lemppari <3
Ennen tansseihin lähtöä syötiin salaattia ja croissantit. Nam!
Illan asu. Kuvitelkaa punaisten kenkien tilalle mustat, nuo ovat nimittäin vain matkantekokengät!
Matkalla vastaan tuli hyvä kehotus :D
Matkamusiikkia! :)
Riutan keskellä on hauska pömpeli, mistä on hyvä seurata esiintyjien edesottamuksia. Eikä se edes häiritse kädenalitanssia millään tavalla, koska pinta-alaa kuitenkin on aika paljon (tai sitten se ei vain häirinnyt eilen, koska ihmisiä ei ollut niin paljon).

Ei kommentteja: