tiistai 11. marraskuuta 2014

Kysymyspostaus

Minun blogillani on tänään juhlapäivä! Hassua, että olen höpötellyt tänne juttujani jo puoli vuotta :) Sen kunniaksi päätin tehdä kysymyspostauksen. 

Minun mielestäni on aina hirveän hauskaa lukea blogeista kysymyspostauksia. Minä myös rakastan kysymyksiin vastaamista, ja on tosi kiva että lukijat ovat nyt jo kyselleet kaikenlaista tanssiharrastuksestani. Nyt saisi kysellä sitten ihan luvan kanssa - ei ole pakko kysyä tanssimisesta, saa kysyä ihan mistä vain. Lupaan vastata kaikkiin kysymyksiin - asiallisuuden rajoissa tietysti ;)

Aikaa on viikon verran. Jos viimeistään ensi tiistaina (18.11) naputtelisitte kysymyksenne tämän postauksen kommenttikenttään niin teen niistä sitten vastauspostauksen erikseen.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No minääpäs pistän sulle muutaman kyssärin :3

1.Mikä sinusta tulee "isona"?

2.Mikä on lemppi tanssipaikkasi?

3.Lempiruoka?

4.Lähtisitkö kanssani humpalle? :;D

5.Mistä sinä unelmoit?

6.Jos olisit eläin, niin mikä eläin olisit ja miksi?

7.Mitä sinulta olisi jäänyt kokematta/saamatta, jos et olisi aloittanut tanssiharrastusta?

8.Lempi laulusi?

O-hoh! Tulipas niitä monta O___O Tuskimpa tuo haittanee?

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä jatkan tuosta :D Itse tanssin alkuvuodesta aloittaneena mietin usein onko todellakin muillekin yhtä ns. kivinen tie huipulle.. eli onko missään vaiheessa tuntunut siltä, ettei tästä tuu yhtään mitään kun ei syystä tai toisesta pääse tanssimaan? Olipas sekavasti ilmaistu, toivottavasti ymmärsit pointin :) itselle käy välillä hiljaisen illan aikana mielessä, että miksi oon tääl, mut viimeistään seuraavana iltana alan miettimään, että missä ja milloin seuraavaksi :D

Miten olet oppinut buggin rullaavan askeleen? Fuskun pomppiminen tuntuu itsestä helpommalta, ja buggiin on vaikea saada nättiä askelta :)

Lemppari tanssivaatteet ja miksi? :) ha inhokit, käytössä huonoksi todetut?
Mitä sun tanssikassi sisältää? :)
Ja tää on tärkee, millaisia kenkiä käytät talvella, meetkö talvitöppösis autolta laval ja vaihdat siel kengät? Mä oon vedätelly kesän/syksyn crokseis ja villasukis, yleensä autossa vaihtanut kengät, mut nyt kun alkaa oleen entistä märempää ja kylmempää ni onkin ongelma ees :D

Ja ihanaa, että oot jo puol vuotta jakanut meille tanssi- ja muitakin juttuja! Huippua ^^

-T

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluisin tietää vähä lisää tansseista käymisestä :)
- Mikä on kaukaisin paikka mis oot käyny tanssimassa?
- Onko sulla jokin paikka missä haluisit käydä, mut et ole vielä päässyt käymään?
- Kuinka kauan sulla menee tanssi-iltaan valmistautumiseen?
- Kuinka usein käyt tanssikursseilla? Entä käytkö jollain viikkotunnilla?

Sul on kiva blogi, mut välillä tuntuu et ei jokainen tanssi-ilta voi olla paras tai huippu.. Onko sulla ollenkaan huonoja iltoja, vai kirjoitatko vain hyvät illat tänne?

-h