maanantai 24. marraskuuta 2014

TTK:n säihkyvä finaali

Minun piti erään mukavan anonyymikommentoijan pyynnöstä kirjoitella tänään pakkien antamisesta ja saamisesta, mutta sitten satuin eilen illalla kuitenkin katsomaan Tanssi tähtien kanssa -finaalin, ja onhan siitä nyt jotain sanottava...

Aivan ihanaa! Katri ja Pete olivat mielestäni ehdottomasti parempi pari, ja suorastaan rakastin heidän freestyle-tanssiaan. Se oli hauska ja hyväntuulinen ja säihkyvä ja kaikkea muuta positiivista. Tykkäsin todella paljon. Anun ja Janin esitykset olivat mielestäni hiukan tylsiä, mutta se nyt vain on minun mielipiteeni :) Pokaali meni siis oikealle parille, vaikka mieluummin olisin nähnyt finaalissa heidän lisäkseen Matin ja Jannan. 

Minusta on muuten hölmöä, että finaalissa esitettiin kaksi jo nähtyä tanssia, ja vain yksi oli uusi. Katsojille olisi ollut niin paljon hauskempaa nähdä kokonaan uusia tansseja. Tietysti aika ei varmaankaan riitä kolmen tanssin opettelemiseen, mutta olisi sitten edes kaksi uutta ja loppuaika joitain muita esityksiä. Hölmöä, että suurin osa finaalitansseista on jo entuudestaan tuttuja ja vielä samat asut päällä.

Parasta finaalissa oli mielestäni vieraileva tuomari Jari Sillanpää. Hänen kommenttinsa tansseista nyt eivät välttämättä häikäisseet nerokkuudellaan, mutta se loppuesitys. Kylmät väreet potenssiin kymmenen. Sillanpää lauloi uudelta levyltään kappaleen Sinä ansaitset kultaa, joka on ihan uskomattoman kaunis biisi. Koreografian kolmelle tanssiparille olivat tehneet Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, ja pidin siitäkin todella paljon. Koko esitys oli niin kaunis! :)

Saa nähdä mitä ensi kaudelle keksitään, jos sellainen on tulossa. Varmaan taas kerran valitan, miten ohjelma on menettänyt hohtonsa eikä sinne saada enää mitään oikeita julkkiksia, ja sitten silti liimaudun telkkarin ääreen joka sunnuntai...! Eikö muuten Sillanpää voisi seuraavaksi osallistua? Haluaisin nähdä hänet tanssimassa cha chata... :D

Huomenna sitten palataan asiaan niinkin vakavalla aiheella kuin pakit tansseissa. Hauskaa maanantain jatkoa!

Ei kommentteja: