lauantai 15. marraskuuta 2014

Teeriharju 14.11.2014

Hei vain! Täällä kirjoittelee erittäin väsynyt tanssieläin, joka ei millään jaksaisi laskea matikkaa joten päätyi sitten kirjoittelemaan postausta eilisestä tanssi-illasta.

Oltiin Tian kanssa Teeriharjulla. Ajattelin jo etukäteen, että siellä on varmaan ihan hirveä ryysis, kun paikalla on kaksi huippubändiä - Finlanders ja Taikakuu. Ihmisiä oli tosiaan paljon, ja yhdessä vaiheessa kädenalitanssien tanssiminen oli tosi hankalaa kun oli niin ahdasta. Loppuillasta tilaa oli sitten enemmän. En koskaan lakkaa ihmettelemästä, miten ihmiset lähtevät niin aikaisin pois. Eikö kannattaisi tanssia koko rahan edestä? :)

Finlanders oli ihan todella hyvä, ja oli hauskaa päästä pitkästä aikaa tanssimaan heidän tahtiinsa. Pieni pettymyksenpoikanen tapahtui, kun menin juomatauolle ja sitten kuulen kuinka salista soi ehkä Hiljaiset sillat. No, onneksi muuten pääsi tanssimaan paljon :D Taikakuusta pidin ehkä vielä enemmän kuin Finkuista. Olen jo ihan tottunut siihen, että solistina on Metsäperä, ja mielestäni Taikakuu on vähintään yhtä hyvä kuin ennenkin. Oli hauskaa, että Taikakuu soitti kaksi encorebiisiä, vaikka olisinkin kyllä mieluummin ottanut loppuun hitaat kuin nopeat...

Päälleni kävin nappaamassa Ellin kaapista punaisen kellohameen, joten asu oli kunnossa, mutta hiukset aiheuttivat päänvaivaa. On raivostuttavaa, kun laittaa hiukset ponnarille ja alussa ne ovat siististi mutta sitten riehakkaiden buggien ja muiden seurauksena kampaus alkaa hapsottaa ärsyttävästi. Aukikaan hiuksia ei voi pitää, koska sitten tulee ultimaattinen kuumuus. Olen niin huono keksimään kampauksia! Ei kellään olisi hiusvinkkejä? :)

Kuvia reissulta ei tällä kertaa ole, mutta jotain muuta on. Kuvasimme Tian kanssa pientä videonpätkää reissusta. Olkaat hyvät! (Oletteko koskaan miettineet, miten uskomattoman vaikeaa voi olla sanoa "terve"...?)

 
 
ps. "Minulla on tällainen hieno mekko",  muuten ihan hyvä, mutta kyseessä on hame... :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun autossa valot on suunnattu melko alas.

Heta Ilona kirjoitti...

Ai, saattaa olla, en ole kiinnittänyt sen suurempaa huomiota! Auto ei kylläkään ole minun :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tuo video, hyvä idea kuvata tanssimatkaa :) Itse tansseista kuvattu osuus oli harmillisen lyhyt..

Heta Ilona kirjoitti...

Kiitoksia! :) Jep, itse tansseja tuli kuvattua tosi vähän koska alussa oli hirveä kiire tanssimaan ja piti viedä kamera narikkaan - lopussa taas olin parketilla encoreihin asti... Ehkä tulevaisuudessa saan aikaiseksi sellaisenkin videon, jossa näkyy enemmän tanssitunnelmaa ;)