sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Tanhuhovi 8.11.2014

Paras ilta ikinä! En olisi kyllä ikinä uskonut, että minulla on niin hauskaa kuin eilen oli. Minun ei pitänyt mennä ollenkaan tanssimaan tänä viikonloppuna, mutta olihan se viikon tanssiannos saatava, joten lähdin Tanhuhoville aika ex tempore -meiningillä. Ajatuksena oli mennä lähinnä KinoJakea katsomaan. Ajattelin, etten varmaan paljoa tanssimaan pääse.

Ihmisiä ei ollut kovin paljon, vaikka saavuin paikalle vasta kahdeksan aikoihin. Tanhuhovillahan tanssit alkavat jo seitsemältä ja loppuvat vähän ennen yhtä. Viimeisten valssien aikaan ihmisiä oli jäljellä enää kourallinen, ja päätinkin siinä vaiheessa hipsiä kotiin. 

Illan tanssittajat voi laskea kahden käden sormilla, mutta he hakivat sitten niin ahkerasti että pääsin tosi paljon tanssimaan :) Iltaan mahtui muunmuassa ihan jäätävät sähläyssambat (pahoittelut vain parille!), erittäin hämmentävät neliörumbat, todella mahtavat jivejorailut ja monta oikein ihanaa hidasta biisiä. Ihan hirveästi en tykkää Tanhuhovin hakuvuoroista, sillä naisten hakua on joka toinen tunti. Onneksi tuolla oli kuitenkin niin vähän ihmisiä, että naistenhaut olivat hyvin rauhallisia ja miellyttäviä.

Tällä kertaa minä päätin vetäistä jalkaani farkut - lähinnä siksi että koko päivän oli ollut aika kylmä, ja muistelin että Tanhuhovi on jotenkin aika viileä paikka. Kaiken lisäksi minulla oli aivan ihana uusi paita, jota halusin päästä käyttämään. Mielestäni se on tosi kiva ja sopii mainiosti tanssimiseen. Farkuissa oli ihan hauska tanssia, eivätkä ne tuolla edes olleet liian kuuma valinta. Saatan siis lähteä kyseisessä vaatekappaleessa toisenkin kerran! :)

Ilta oli myös musiikillisesti onnistunut. Tai no niin no, Niskalenkki ei vakuuttanut sitten yhtään. Olihan heillä ihan hyvät biisit ja monipuolista musiikkia, mutta esiintyminen oli vähän... Ei ollut minun makuuni. Laulajan mikki oli ihan älyttömän kovalla, ja sitten hänen laulutyylinsä vielä oli sellaista kailotusta, etteivät korvat meinanneet kestää. 

KinoJake sen sijaan keräsi kaikki pisteet kotiin. Olin kuullut heitä ainakin kerran aikaisemmin (Särkässä kesällä), joten tiesin että odotettavissa on erittäin laadukasta tanssimusiikkia. Tällä kertaa äänenvoimakkuus ei ottanut korviin ja tykkäsin ihan älyttömästi. Pilke silmäkulmassa on aivan ihana biisi, ja hyvät polkatkin bändillä oli. Hauskaa, että heillä on mukana myös viulu, jota aika harvoin tanssibändeissä näkee. KinoJake on kyllä ehdottomasti noussut suosikkieni joukkoon! Se vain oli harmi, että olin olettanut Niskalenkin aloittavan - KinoJake aloitti, minä tulin vasta kahdeksalta ja näin ollen menetin yhden hyvän setin! :(

Illan kruunasi se, että jääkaapista löytyi vielä yksi porkkanaleivos kun tulin kotiin! 
Afterhumppaselfie, jonka tarkoituksena on esitellä
ihanaa paitaani <3 :)

Ei kommentteja: