keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Vastauksia kysymyksiin, osa 1

Hauskaa, kun laitoitte minulle kysymyksiä :) Näihin oli tosi hauskaa miettiä vastauksia, toivottavasti myös te viihdytte niitä lukiessanne!

Mikä on lempi tanssipaikkasi?
Tätä on tosi paha sanoa, koska minä tykkään niin monesta paikasta... Kesälavoista suosikkini on varmaankin Esakallio - se on tuttu ja turvallinen eikä petä koskaan :) Talvilavasuosikki on ehdottomasti Aura, siellä on aina niin ihana tunnelma ja tosi mukavia ihmisiä! Vaikka Teeriharju tulee kyllä kovana kakkosena, ja siinä on sekin hyvä puoli, että se on Auraa lähempänä.


Mikä sinusta tulee "isona"?
Jaa-a. En tiedä. Sen verran tiedän, että lukion jälkeen tavoitteena olisi oikeustieteellinen, joten tuleva ammatti tulee liittymään jollain tavalla lakiin. Voihan se olla, etten yliopistoon edes pääse, mutta tällä hetkellä minulla ei ole varavaihtoehtoa mielessäni - oikikseen on siis päästävä! :D

Mitä sinulta olisi jäänyt kokematta/saamatta, jos et olisi aloittanut tanssiharrastusta?
Tämä postaus vastaa aika hyvin tuohon kysymykseen... :) Jos en olisi aloittanut tanssiharrastusta, etsiskelisin varmaan vieläkin sitä omaa juttua, johon haluan panostaa ja jonka parissa haluan vapaa-aikaani viettää. En olisi tavannut muutamaa ihan todella mahtavaa ihmistä, olisin huomattavasti vähemmän itsevarma kuin nyt olen, ja ehköhän ole tanssiharrastuksen myötä myös sosiaalisempi kuin ennen. Tanssin kautta olen kokenut elämäni parhaita kokemuksia: tanssileirejä, ihania tanssi-iltoja, hirveän hauskoja keskiyön uintireissuja tanssien jälkeen ja vaikka mitä muuta!


Onko missään vaiheessa tuntunut, ettei tanssimisesta tule yhtään mitään? (kun ei syystä tai toisesta pääse tanssimaan tms)
Jep. Jopa niinä iltoina, jotka ovat "parhaita iltoja ikinä", saattaa välillä mieleen hiipiä epätoivo. Kun on muutaman biisin ajan joutunut istumaan, sitä tuntuu että kannattaisi vain lähteä kotiin kun ei tästä näytä mitään tulevan :D Mutta yleensä sitten tarvitsee vain ottaa itseään niskasta kiinni, hymyillä ja olla positiivinen niin johan kohta pääsee taas tanssimaan! Välillä epätoivo iskee myös silloin kun tanssii jonkun kanssa eivätkä askeleet millään sovi yksiin tai ei vain pysy miehen mukana - silloin ajattelee: "Olenko minä todella näin huono? En tule tansseihin enää ikinä!" Mutta nuo ovat vain ohimeneviä hetkiä, ja kuuluvat asiaan :)

Miten olet oppinut buggin rullaavan askeleen?
Vastakysymys: Oletko nähnyt minun tanssivan? Jos et, niin vastaan etten tiedä onko minun askeeni erityisen rullaava :D Jos olet ja olet edelleen tätä mieltä, niin kiitoksia vain :) Olen käynyt bugg-kursseilla missä askeleen tekniikkaa ollaan käyty läpi, ja olen myös harjoitellut askelia kotona - kesällä saatoin hyvinkin pari tuntia tallustella pihanurmikolla bugg-musiikin tahtiin ja harjoitella pehmeämpää ja rullaavampaa askellusta!

Mikä on kaukaisin paikka, missä olet käynyt tanssimassa?
Jouduin muutamat kilometrit tarkistamaan Google Mapsista... Kaukaisin paikka taitaa olla Harjavallan V2, jonne on meiltä reilut 160 kilometriä. Silloin tosin olin matkan varrella yötä - lasketaanko se silti?


Onko jokin paikka, missä haluaisit käydä, muttet ole vielä päässyt käymään?
On! Kesälavat: Jenkkapirtti, Mäntsälän lava, Kisaranta ja Syvälahden lava. Talvilavoista Pesäkallio. Sitten haluaisin myös käydä kokeilemassa jotain tanssiravintolaa, nyt kun ikäkin sen sallii :)

Mitä tanssikassisi sisältää?
Tästä aiheesta ajattelin tehdä postausta tulevaisuudessa! Ei se tosin mitään sen ihmeellisempiä sisällä....

Lähtisitkö kanssani humpalle?
No mutta totta ihmeessä! ;)


Loput vastaukset lähitulevaisuudessa! :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Woiih! Aivan ihana postaus! :3 Ja pidän ton viimäsen kysymyksen vastauksen kyllä mielessä :;D ;)

Heta Ilona kirjoitti...

Kiitos Henna! :) Juu, pidäpä mielessä ;)