torstai 13. marraskuuta 2014

TanssiStarttia odotellessa!

Koska mielestäni on hauskaa intoilla tulevia tapahtumia ihan liian ajoissa, niin teille kaikille muillekin tiedoksi: TanssiStarttiin on enää 50 päivää! 


Kyseessähän on siis Suomen Media&Actionin järjestämä tanssileiri Harjavallassa, Valtatie 2 -lavalla. Olimme leirillä tänä vuonna Ellin ja Tommin kanssa, ja olemme menossa myös ensi vuonna, eli tasan viidenkymmenen päivän kuluttua :)

Viime vuoden leiri oli ihan älyttömän positiivinen kokemus. Mieleen jäi erityisesti tosi hyvä majoitus (majoituimme hotelli Hiitteenharjussa kolmen hengen huoneessa, tämä suunnitelmissa myös ensi kerralla) ja Susa Matsonin ihan huiput lattaritunnit. Iltatanssit olivat ihan tosi hyvät ja näin ensimmäistä kertaa Markku Aron. 

Ensi vuoden leiriltä odotan ihan todella paljon, sillä luvassa olisi jälleen Joonas Piippolan lattaritekniikkaa, johon pääsin tutustumaan jo Valaksella kesällä. Iltatanssitkin kuulostavat ihan mahtavilta, sillä leirin nettisivun mukaan luvassa on seuraavat esiintyjät: Finlanders, Henkka & Kulkurit, Kyösti Mäkimattila (ei kai hän kuitenkaan ilman Varjokuvaansa aio siellä olla...? Toivottavasti ei!), Hurma, PNP sekä Tulipunaruusut. Jeejee! 

Onko muita, jotka ovat TanssiStarttiin tulossa? Leirin viralliset infot löytyvät tästä linkistä :) 

Ei kommentteja: