torstai 27. marraskuuta 2014

Tanssikassin sisältö

Lupasin tällaisen postauksen tehdä, missä esittelen tanssikassini sisällön :) Mitä kaikkea siis kannattaa tanssireissuille ottaa mukaan? Itselläni ei ole mitään sen ihmeellisempiä, ja riippuu tietysti vähän siitä minne olen menossa ja millä aikataululla, mutta seuraavat perusjutut on oltava mukana aina!


Kyseinen aarre on palvellut minua jo monta vuotta - todella kätevä laukku, sillä sinne mahtuu ihan mitä vain! Huono puoli on sitten se, että sieltä ei ikinä löydä mitään kun heittelen tavarat sinne miten sattuu :D Huomatkaa toki pikkukaverit, jotka uskollisesti kulkevat mukana joka paikkaan!


Kukkaro on ihan hyvä olla mukana, että pääsee tansseihin. Opiskelijakortti on tärkeä, sillä tuleehan siitä kokonaisuutta ajatellen iso säästö jos joka kerta saa euron tai pari opiskelija-alennusta. Narikkaa varten kannattaa varata pikkukolikoita!


Kotiavaimet on hyvä olla (huomatkaa upea Fernando Torres -avaimenperä!), samoin kuin silmälasit, jos vaikka piilareitten kanssa käy joku källi - ikävää olisi ajella kotiin ilman laseja :(



Pari ylimääräistä pinniä on hyvä olla mukana (yleensä minulla on yksi tai kaksi kiinni rintsikoissa, jos vaikka kampaus sattuisi räjähtämään :D). Hiuslakkaa ja harjaa olen tuskin koskaan tarvinnut, mutta täytyyhän sitä varautua odottamattomiin tilanteisiin!


Ennen kuin lähdetään, on autossa vielä tarkistettava että tanssikengät ovat mukana. Ne kulkevat kätevästi hienossa vihreässä pussissa, joka signeerauksesta päätellen on siskolta peritty :D


Tämä on tärkeä erityisesti talvella! Ikinä ei auto ole jättänyt tielle, eikä ole tarvinnut värjötellä kylmässä, mutta siltä varalta että niin joskus kävisi, on mukana aina pitkät housut ja lämmin huppari.

Satunnaisesti mukana on myös varasukkahousut. Sellaiset kannattaisi kyllä olla aina, koska yleensä sukkahousut päättävät mennä rikki juuri silloin kun ne ovat ainoat! Suosittelen ottamaan mukaan myös vesipullon, sillä matkalla tansseista on aina hirveä jano. Kolme vuotta olen itse tansseissa käynyt, enkä vieläkään sisäistänyt tätä faktaa... Onneksi aina voi juoda matkatovereiden vedet! ;) Päänsäryn varalta kannattaa ottaa mukaan pari särkylääkettä. 

Kännykkä on niin itsestäänselvyys, etten sitä viitsinyt edes mainita. Itselleni se on erittäin oleellinen tanssimatkoilta, sillä sieltä löytyy tanssimatkasoittolistat, sieltä voi tarkistaa epäselvät reitit ja sillä voi näpätä muutaman kuvan tänne julkaistavaksi :) Ja tietysti säännöllisin väliajoin hehkuttaa Facebookissa, että "Paras ilta ikinä!!"

Ei kommentteja: