lauantai 22. marraskuuta 2014

Teeriharju 21.11.2014


Mitä sitä ei tekisikään tanssin vuoksi, mutta pitääkö sitä lähteä jäätävään lumimyräkkään ajelemaan perjantai-iltana!? Toisaalta, ei sitä koskaan opi ajamaan vaikeissa olosuhteissa jos ei aja. Niinpä hyppäsin säätä uhmaten rattiin eilen illalla ja suuntasin Teeriharjulle. 


Ja kyllä kannatti! Oli ihan hirveän hauskaa. Ihmisiä oli tosi vähän, ja minun ikäluokkaani olevia miehiä oli... yksi? Sepä ei kuitenkaan menoa haitannut, ja hyvin pääsi tanssimaan. Polkat, jenkat ja masurkatkin pääsin tanssimaan kaikki kolme, vaikka vakiopolkkailijani (lue: Elli) ei ollutkaan mukana. Iltaan mahtui myös eräät äärimmäisen koomiset foksit, ihanat rumbat ja monta riemastuttavaa fuskua! Tanssi tuntui kulkevan kuin itsestään ja positiivinen palaute kanssatanssijoilta paransi fiilistä entisestään :) Eräs mies kysyi jopa ihan tosissaan, onko minulla kilpatanssitaustaa!


Onnentähti oli suurin syy, minkä vuoksi ylipäätään lähdin. Enkä joutunut pettymään siinäkään suhteessa. Pojat ovat ihan loistavia! Parhaiten mieleeni jäi aivan ihana rumbacover Juha Tapion kappaleesta Onnen tähdet. Mielestäni myös tangoversio Anna Puun biisistä Säännöt rakkaudelle on todella kylmät väreet -osastoa. 


Pekkaniskan pojat oli hyvä, muttei mitenkään erityinen. Olen joskus sanonut, että he soittavat hyvää, perinteistä tanssimusiikkia. No, saattaa olla että he soittavat minun makuuni jopa vähän liian perinteistä. Kiitokset heille kuitenkin polkista, jenkoista ja masurkoista! Ja onneksi säästyttiin siltä leivoskappaleelta, mikä kuuluu mielestäni tanssimusiikin raivostuttavimpiin (Me kahvilassa istuttihin on biisin nimi). Se kun soi pari päivää taukoamatta päässä niin on valmis hyppäämään järveen :D


Viimeisten encoreiden (lue: yhden encoren) jälkeen suuntasin kotimatkalle, ja sain suorittaa todella romanttisen toimenpiteen! Nimittäin harjata auton lumesta ennen kuin lähden. Joo, olen minä joskus ennenkin niin tehnyt, mutta onhan siinä nyt ihan eri tunnelma kun harjaa auton ja sitten istahtaa itse ratin taakse. Saatan olla vinksahtanut, mutta tämä pieni juttu suorastaan kruunasi illan!

Jäätävä tanssinjälkeisnälkä iski jo matkalla, onneksi kotona oli Elastinen-jogurttia!

Erittäin mukavaa tanssiviikonlopun jatkoa tanssi-ihmisille! Täällä odotellaan jo ensi viikonloppua kuin kuuta nousevaa... ;)

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Täälläkin odotetaan ensi viikonloppua! En malta odottaa, että pääsen taas sun kanssa humpalle (ja polkalle). Sit voidaan yhdessä nauttia tanssien jälkeen proteiinijogurttia JA LEIVOKSIA!

Heta Ilona kirjoitti...

Et ole tosissasi... Tottakai se biisi hyppäsi päähäni heti tuon kommentin luettua :D Jeejee, enää viikko ja Eturivin tytöt koolla taas! <3