keskiviikko 28. tammikuuta 2015

ARVONTA: vapaalippu tansseihin!

Oikein hyvää keskiviikkoa kaikille! Täällä yksi bloggaaja pomppii aivan innoissaan. Minulla on nimittäin (ainakin omasta mielestäni) hirmu kivoja uutisia!

Siitä asti kun aloitin blogin pitämisen, olen haaveillut siitä, että jonain päivänä voisin pitää jonkinlaisen blogiarvonnan. Lifestylebloggaajat arpovat hienoja pipoja ja kännykänkuoria, käsityöbloggaajat käsityövälineitä ja niin edelleen - joten mikseivät myös tanssibloggaajat voisi arpoa tanssijuttuja?

Ihana Teeriharjun väki lähti mukaan ideaani, ja nyt minulla olisi teille arvottavana vapaalippu Teeriharjulle. Lippu oikeuttaa pääsyn yksiin tansseihin Teeriharjulla - päivän saa päättää itse, sillä lippu on voimassa koko kevätkauden (päättäjäisiin 10.4.2015 asti).

NÄIN OSALLISTUT:

Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään kommentti, jossa kerrot, mikä on mielestäsi ollut tämän blogin paras postaus tähän mennessä - ja hauskaa tietysti olisi kuulla myös perustelut, miksi näin. Anonyymit, laittakaa viestinne perään jokin nimi/nimimerkki, jolla teidät erottaa toisista! :)

Osallistumisaika päättyy perjantaina 6.2.2015 kello 24.00. Tämän jälkeen suoritan arvonnan ja julkaisen voittajan täällä. Olkaa kuulolla, sillä tarvitsen sitten voittajalta yhteystiedot, jotta lippu voidaan toimittaa perille!


Tästä pääsee Teeriharjun virallisille sivuille. Sieltä löytyvät muun muassa kevään tulevat esiintyjät. Näyttää olevan aika hyviä tansseja tulossa: Hurmaa, Taikakuuta, Sinitaivasta... <3

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, kyllä blogin lukiojoita nyt hellitään! ;)
Kaikki blogin tekstithän ovat hyviä, mutta koska piti valita yksi, niin valitsen "Harrastelijat vastaan ammattilaiset". Itsekkin vastustan kaikenlaista vastakkainasettelua, sillä mielestäni lavatanssi on ja pitäisi olla tulevaisuudessakin ns. koko kansan viihdettä. Kuka tahansa taitotasoon, alkuperään, ikään jne. katsomatta voi tulla lavoille tanssimaan ja pitämään hauskaa!

http://slvte.blogspot.fi/2014/09/harrastelijat-vastaan-ammattilaiset.html

-N

Anonyymi kirjoitti...

Koska minulla on äärimmäisen huono onni sekä kaikenlaisissa arpajaisissa, niin voisi saman tien luovuttaa, mutta olisihan se ihan mukava vielä kerran Teeriharjulla käydä.

Olen lukaissut vasta nämä viimeisimmät artikkelit, joten niistä poimittakoon "Tanssi-ilta A:sta Ö:hön". Se on hauska tiivistelmä aiheesta. Mutta kuten edellinenkin kirjoittaja mainitsi, niin kirjoitat tosi hyvin, asiaa ja "tyttöenergiaa" sopivasti sekoitellen ja maustellen :)

Nomen Nescio

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea :) Paras postaus tähän mennessä... hmm... matkin ensimmäistä vastaajaa ja valitsen myös "Harrastelijat vastaan ammattilaiset". Mutta älä ota mua arvontaan mukaan, matka Teeriharjulle on vähän liian pitkä!

orvokki kirjoitti...

Heips
Kirjoitat tosi mehevästi kokemuksistasi tanssilloista ja -lavoista. Kokonaisuudessaan tämä on piristävä sivu, vaikka täytyy myöntää, että silmäilen tätä vain silloin tällöin. Mutta aina lukiessa tulee mieleen haikeus ja toive, että olisin 1000 vuotta nuorempi :)
Päällimmäisenä pidin "Tanssi-ilta a:sta ö:hön" Se oli kivasti oivallettu.

Nostan hattua (tai heilautan tanssihelmaa) ideallesi ottaa Teeriharjuun yhteyttä arvonnan merkeissä.

Toivon, että sait joitakin uusia lukijoita minun Villit askeleet -blogini kautta, kun vein sut sinne.
http://villitaskeleet.blogspot.fi/

Hauskoja tanssi-iltoja sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Teeriharju 16.1.2015 on mun suosikki, koska se oli tosiaan parasiltaikinäjeee! ♥
-Tia

Anonyymi kirjoitti...

Mulla meinas jäädä osallistumatta kokonaan, kun en osannut päättää parasta postausta. Vanhoja selatessa unohduin niitä lukemaan, vaikka oon lukenut useimmat kaksikin kertaa :)

Mutta sainpa päätettyä, että musta paras juttu on 25.11.2014 kirjoitettu "Pakkien antamisesta ja pakoon juoksemisesta", koska se on rohkea teksti ja Pentti nauratti.

t. Elli (Pakko pistää anonyyminä, kun onnistun koko ajan sähläämään jotenkin ton google-tilin kanssa)

Jaana koskinen kirjoitti...

Parasta ikinä ehottomasti minun suosikki...itse kun lenkkeilen kuuntelen hyvää tanssimusaa ja välillä taian otta vallain askeleenkin lenkkipolulla

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on tietty paras, ku saatiin arvonta kehiin... ;)

Ihanaa ku nuorekkaasta näkökulmasta käsitellään asioita!

-H

JKallio kirjoitti...

Satunnainen vierailija kun olen, niin parasta postausta on hieman vaikea valita. Mutta peesataan edellisiä: A:sta Ö:hön oli ainakin hyvin kekseliäs.

Anonyymi kirjoitti...

Tanssilavojen mielensäpahoittajat paras blogikirjoitus. Kiva olisi Teeriharjullakin poiketa tanssimassa kun se vielä kuuluu käymättömien tanssilavojen joukkoon.
-minna

Anonyymi kirjoitti...

Ensiksikin täytyy sanoa, että parhaan kirjoituksen valitseminen oli hyvin hankalaa, koska sinun blogisihan pursuaa niitä!! Lueskelin kirjoituksiasi sivu tolkulla ja ehkä mieleen painuvin oli postauksesi hajuvesistä (voi toki johtua siitä, että aihe on sydäntäni lähellä ja jollain tapaa aina myös ajankohtainen). Pohdiskelen itse usein, kuinka paljon hajuvettä on sopivaa käyttää – haluanhan tuoksua ennemmin kukkasilta kuin hieltä, mutten tietenkään tahdo tukahduttaa ketään kuoliaaksikaan – vaikka olisihan se jollain tapaa kierosti hienoa päästä sanomaan, että ”He just died in my arms tonight valloittavan tuoksuni takia.” Itse olen vasta astumassa lavatanssien kiehtovaan maailmaan, mutta mielikuvani romanttisista tansseista ladossa ja ihmisistä hienoissa asuissaan tuoksahtaa vienosti ruusuiselta! Joten olen ehdottomasti sitä mieltä, että hajuvesi kuuluu asiaan. Tuoksu kertoo paljon ihmisestä ja hänen mieltymyksistään, joten se on mielestäni ehdottoman tärkeä osa asukokonaisuutta, aivan kuten esimerkiksi laukku tai hiuskoriste. Summa summarum pidä nenäsi auki– minut tunnistaa tanssin pyörteistä Victoria’s secretin raikkaasta Pink Punch -tuoksusta… ;)

PS: Jos toivomuksia otetaan vastaan, niin intoa puhkuvana lavatanssineitsyenä lukisin mielelläni postauksen koskien sitä, mihin ekakertalaisen kannattaa varautua tansseissa! Ihan kaikki perustavanlaatuisetkin asiat kiinnostavat lähtien siitä, mitä kannattaa laittaa päälle, ja miten kieltäytyä ystävällisesti (vai kieltäytyäkö ollenkaan), jos joku hakee tanssiin, jonka askeleita ei laisinkaan hallitse...

-Sukkarotta

Anonyymi kirjoitti...

Hei Heta!

En ole aikaisemmin lukenut blogiasi ja minun on myönnettävä, etten ole koskaan ollut lavatansseissa. Tänään kuitenkin yleisövihjeen avustuksella päädyin lukemaan postauksiasi ja pienen harkinnan jälkeen valitsin suosikikseni "Mitä tanssi on antanut minulle?".

Vaikka en tiedä lavatanssista juuri mitään, vakuutit minut postauksessasi lavatanssista oivana harrastuksena. Tekstistäsi huokuu rakkaus tanssiharrastustasi kohtaan. Mielestäni on tärkeää, että on olemassa jokin harrastus, jonka parissa voi unohtaa arkiset huolet. Tanssiharrastuksesi selvästikin tarjoaa sinulle tämän henkireiän.

Otan haasteeksi käydä tänä keväänä ensimmäistä kertaa lavatansseissa - siispä sait blogillesi juuri uuden lukijan.

-E

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä postauksia oli useampia, mutta minun valintani on "Pakkien antamisesta ja pakoon juoksemisesta". Itse kun on joutunut samoja asioita pohtimaan ja valitettavasti niitä Penttejäkin on vastaan tullut. Teeriharjua koskevia juttuja on kanssa kiva lukea, se kun on myös oma suosikkipaikkani. Bongasin itseni jopa yhdestä kuvastakin. :)

-kaisu

Heta Ilona kirjoitti...

Välihuomautus Kaisulle: toivottavasti ei haittaa, että olet ollut bongattavissa! :o Olen koittanut aina blurrata kuvia sen verran ettei ihmisiä tunnista, mutta ilmeisesti on kuitenkin tunnistanut :)

Anonyymi kirjoitti...

Ämyri 28.6.2014, koska huippu ilta ;)

-SM

Anonyymi kirjoitti...

Ei haittaa yhtään, kivahan se vaan on. :) Nuo käyttämäni mekot on sen verran tunnistettavissa ettei siltä oikein voi välttyä. Laita vaan jatkossakin kuvia, mielellään niitä katselee. :)

-kaisu