torstai 8. tammikuuta 2015

TanssiStartti - päivät ½ ja 1

Noniin, nyt päästään asiaan. Kirjoitan jälleen jokaisesta leiripäivästä erikseen, koska jos kirjoittaisin kaikesta kerralla, postauksesta tulisi niin pitkä, ettei sitä kukaan jaksaisi lukea. Valokuvia ei tullut leirillä hirveästi otettua, ja nekin vähät kännykällä, joten laatu on mitä on. Jos haluatte nähdä vähän informatiivisempia kuvia leiristä, vierailkaa täällä. Bongasin itsenikin muutamasta kuvasta! :)


Matkaan minä, Elli ja Tommi lähdimme perjantai-iltapäivästä. Tai illasta. Riippuu vähän, lasketaanko kello kuutta vielä illaksi. Matkalla seikkailtiin muunmuassa Säkylässä etsimässä vessaa, ja perillä Harjavallassa olimme yhdeksän jälkeen. Olimme päättäneet, ettemme mene illan kursseille - tarjolla olisi ollut hidasta valssia ja buggia. Tsekattiin kuitenkin tutustumistanssit - jotka olivat hivenen kiusalliset. En vain jotenkin osaa olla tansseissa, missä hakemiselle on niin tiukat säädökset ("Nyt miehet hakevat sellaisia, joiden kanssa eivät ole vielä tanssineet") ja missä tanssitaan vain yksi biisi kerrallaan. Katselimme opettajien pienen shown ja lähdimme sitten nukkumaan.


Seuraava aamu alkoi aivan ihanalla aamupallalla. Hiitteenharjulla kyllä osataan muonittaa! :) Päivän ohjelmassa oli foksia, fuskua, rumbaa, tangoa ja cha chata. Ensimmäiset tunnit, foksi&fusku sekä rumba, mentiin Antin ja Pörrin johdolla. Tykkäsin paljon foksitunnilla opetetusta kuviosta, millä voi kesken biisin vaihtaa fuskun foksiksi ja toisin päin.


Seuraavana olivat vuorossa Katin ja Joonaksen tango ja cha cha. Tunnit menivät tosi nopeasti ja hauskaa oli :) Tangossa paneuduttiin aika paljon tekniikkaan ja seuraamisjuttuihin, mikä oli mielestäni tosi mukavaa. Koko ensimmäisen päivän vaihtotyttöjä oli aika paljon. Tangotunnilla taisi olla kaksikin bussipysäkkiä, ja molemmissa oli vielä aika pitkä jono, mutta eipä se paljoa haitannut. Niinhän se kursseilla yleensä on. Cha chassa naisten enemmistö ei haitannut ollenkaan, koska juttuja voi harjoitella omalla paikalla vaihtoringissä yksinään.


Lounasta sai V2:lla hintaan 9 euroa, ja päivällistä söimme joka päivä Hiitteenharjulla. Molemmissa paikoissa ruoka oli ihan tosi hyvää, ja söinkin tosi paljon - eilen kun olin ensimmäistä päivää kotona niin piti oikein keskittyä, ettei lappanut lautasta ihan niin täyteen ruokaa kuin leirillä, missä koko ajan harrastettiin liikuntaa :D 


Hiitteenharjulla oli kotoisa pikku sauna, jossa kävimme joka päivä kurssien jälkeen. Saunasta pääsi myös uimaan uima-altaaseen, tosin tämä ei ollut mikään maailman suurin nautinto - vesi oli jäätävän kylmää! Saunan ja muhkean päivällisen jälkeen oli hyvät fiilikset lähteä iltatansseihin.

Taiteellinen mustavalkokuva ennen iltatansseja!
Lauantaina iltatansseissa soittivat Finlanders sekä Henkka ja kulkurit, joten odotukset olivat tietysti erittäin korkealla. Odotukset tosin eivät täyttyneet puoliksikaan - väkeä oli ihan hirveästi, joten nekin tanssit, jotka pääsin tanssimaan (tanssimaan pääsi aika nihkeästi, johtuen varmaan naisten valtavasta ylitarjonnasta), olivat melkoista törmäilyä varsinkin alkuillasta. Loppuillasta tilanne parani huomattavasti, ja muutamat aivan ihanat tanssit pelastivat tanssi-iltani :) Finlanders oli tuttuun tapaansa tosi hyvä, mutta musiikki oli aivan liian kovalla. Henkka ja Kulkurit eivät herättäneet sen kummempia emootioita, soittivat perushyvää tanssimusiikkia, niin kuin tähänkin asti ovat soittaneet.

Tanssi-illan jälkeen oli ihanaa käydä suihkussa ja mennä nukkumaan, odotellen seuraavan päivän hotelliaamiaista... :)

Ei kommentteja: