torstai 1. tammikuuta 2015

Tanhuhovi 31.12.2014

Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti kaikkien juhlinnat ovat menneet hyvin, tinat on valettu ja nakit syöty, lupaukset on tehty ja edellisvuoden synnit unohdettu etc. Ja sitten asiaan...


Jos ei eilen ollut ihan paras ilta ikinä, niin ainakin hyvin lähellä sellaista. Tanhuhovilla oli hyvin porukkaa. Nuoriahan siellä ei juuri ole ikinä, mutta hyvin viihdyin kuitenkin ja hyvin pääsi myös tanssimaan. Naistenhaut menivät minun kohdallani aivan penkin alle, vaikka eräs mies sanoikin: "Kun sinä haet, niin siinä jää kyllä muut toiseksi!" ... :D Matkassa oltiin koko sisaruspoppoolla, joten seuraakaan ei väliajoilla puuttunut. Hauskaa hauskaa!


Sain vihdoinkin hyvät kuvat uusimmasta tanssimekkohankinnastani - se on ollut päälläni kerran aikaisemminkin, mutta silloin ei ehditty ottaa asukuvia. Tykkään tuosta ihan todella paljon! Shortsit on tosin laitettava alle, sillä muuten saattaa tapahtua tahatonta irstailua tanssin pyörteissä :D Hiuksien kanssa tappelin kauan aikaa, ja sitten kokeilin laittaa tuollaiset saparot. Vähän epäilytti, että näytän 10-vuotiaalta ja miehet juoksevat karkuun, mutta hyvin näytti kelpaavan :) Tykästyin tuohon kampaukseen erittäin kovasti, koska hiukset pysyivät hyvin kiinni koko illan, ja kaiken lisäksi saparot näyttivät minusta kivoilta. Tätä kampausta käytetään kyllä tulevaisuudessakin!


Mitä tulee illan bändeihin, niin musiikit olivat kyllä kohdallaan. Sinitaivaalla oli viimeinen keikka ennen kuukauden lomaa. Viimeistä kertaa tanssittiin myös Letkis Tommin ja Juhiksen johdolla. Keskiyön koittaessa pärähti soimaan Marsalkan hopeatorvet. Tuli kyllä juhlallinen fiilis :) Muuten ei edes huomannut, että vuosi vaihtui, koska koko illan oli niin hauskaa ja hirveä meno päällä, ettei edes tiennyt mitä kello on.

J. Eskelinen & Onnen kulkurit oli uusi tuttavuus, eikä tehnyt sen suurempaa vaikutusta. Perus hyvää tanssimusiikkia, lattareitakin mukana. Yhdet ihan pahuksen hyvät cha chat tuli, mutta olen jo unohtanut, mitkä. Näin käy aina! "Onpas hyvä biisi, pitää kuunnella kotona", miettii, ja sitten kotona unohtaa heti koko biisin.


Tanhuhovi on kyllä paikkana viihtyisä, eilen tosin lattia oli aika liukas (melkein löysin itseni lattialta masurkan tuoksinassa, mutta parini pelasti minut tältä kohtalolta :D) ja hivenen häiritsi, että katosta tippui vettä, mutta se nyt on pientä. Tärkeintä on, että viihdyin hyvin ja musiikillisesti ja tanssillisesti ilta onnistui tosi hyvin!


Kotona meitä odotti kuvassa näkyvä ylläri, ja lappu: "Syökää." Teimme siis työtä käskettyä. Tämä päivä on mennyt Serranoita katsellessa ja rentoillessa. Huomenna TanssiStarttiin! Jee!

4 kommenttia:

JKallio kirjoitti...

Tuo Tanhuhovi on siitä erikoinen paikka, että esiintyjistä riippumatta yleisön ikäjakauma on kohtuullisen korkea. Kun jokin paikka saa tietyn leiman kansan keskuudessa, niin sitä ei nähtävästi helpolla muuteta. Mutta hyvä jos itse viihdyit. Ehkä minäkin voisin sinne jonakin päivänä taas uskaltautua. :D

Y como Fiti diría: "¡mayormente feliz año nuevo!"

Heta Ilona kirjoitti...

Jep, itsehän ajattelin "hah, se on pappapaikka" jo ennen kuin olin siellä kertaakaan käynyt, joten leima on varmaan aika vahva silläkin paikalla :D Kannattaa kyllä uskaltautua silloin kun siellä on hyvät bändit!

Feliz año nuevo para ti también...mayormente, por supuesto ;)

orvokki kirjoitti...

Heips
Sinullapa on täällä kiva tanssilavoista ym. kertova blogi. Satuin löytämään sinut, kun miten lie aloin selaamaan blogilistaa "tanssi"-tunnuksella.
Sen pidemmittä, lisäsin sinut minun "Villit askeleet" - blogiin, tanssiblogeihin marginaalissa. Ei kai sinulla ole mitään sitä vastaan :)
Tunnetko Villiä askelta, siinä esittelen kaiken maailman tansseja.
http://villitaskeleet.blogspot.fi/

Tanssi-iloa alkaneelle vuodelle
Orvokki

Heta Ilona kirjoitti...

Heips ja kiitos! Ei tietenkään ole mitään sitä vastaan, sehän on vain kunnia :) Olen joskus blogiasi katsellut, sieltä löytyy tosi kattavasti tietoa tanssimisesta :)