keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Väsynyt mutta onnellinen

TanssiStartista kotiuduttu! Oli kyllä ehdottomasti parasta ikinä :) Pääsin tanssimaan kerrankin tarpeekseni (okei, ehkä vähän vielä olisin voinut tanssiakin), opin uusia kuvioita, tapasin uusia ihmisiä - ja sain kuulla pari kommenttia myös tästä blogista, mikä oli tosi mukavaa! Nautin erittäin hyvästä ruuasta, rentouttavasta saunasta sekä todella mahtavasta musiikista.

Leiriltä toin kotiin mukanani kipeät lihakset, ison kasan pyykkiin meneviä treeni- ja iltatanssivaatteita, uuden lempikappaleen (tämä ihanuus!), monta uutta hauskaa läppää ("Jos sinulla on iso perä, liikkeet näyttävät hyvältä joka tapauksessa") sekä ison kasan uutta tanssi-innostusta (sikäli kun sitä ylipäänsä voi olla enää enempää).

Väsyttää. Nukkuminen ei näytellyt leirillä todellakaan pääosaa, sillä joka ilta hilluttiin iltatansseissa loppuun saakka. Eilen kotiuduin iltakymmenen aikoihin, ja tänään todellisuus paiskattiin vasten kasvoja aamuseitsemältä: Makasin sängyssä kuunnellen herätysääntä (Sinitaivaan Veit sydämen) ja ajattelin että kuolen siihen paikkaan :D Väsymyksen lisäksi mielessä on myös paljon onnellisuutta. Minulla oli niin hauskaa! Rakastan tanssimista ehdottomasti yli kaiken. Kiitos myös mukana olleille Ellille ja Tommille maailman hauskimmasta vuoden aloituksesta <3

Ja nyt vähän läksyjä ja nukkumaan. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, nauttikaa viimeisen salsatunnin aikana napatusta otoksesta, joka kiteyttää hyvin eilisillan fiilikset (minäkö muka nukun oudoissa asennoissa?):

ps. Huomenna alkaa perusteellinen leirin ruotiminen päivä päivältä!

Ei kommentteja: