torstai 22. tammikuuta 2015

Tanssi-ilta A:sta Ö:hön

Mitä kaikkea kuuluukaan tavalliseen tanssi-iltaan?

Alemmuuskompleksi. Iskee siinä vaiheessa, kun katsoo jonkun professional-tanssityttösen menoa ja tajuaa, että itsellä tuohon on matkaa ainakin tuhat kilometriä.
Brassailu. Välillä, jos osaa jonkin hauskan koristekuvion tai vastaavan, on pakko vähän näyttää että "kyllä minä jotain osaan!" :D
CBA-hetki. Siis sellainen, ettei millään jaksaisi. (CBA = Can't be arsed, kiitos uudesta sanasta Urbaanisanakirja.com!) Menee yleensä ohi ennen kuin ehtii alkaakaan.
Depressio. Iskee välillä, kun tanssi ei suju tai ei pääse tanssimaan.
Ehdotukset. Yleensä kesyjä, tyyliin "Lähdetäänkö tanssimaan?" mutta on sitä kaikenlaista muutakin kuultu. Kuten nämä perinteiset 70-vuotiaat papat jotka pyytävät soittelemaan!
Formulahetki - tämä koetaan miehen kanssa, joka haluaa kiertää lavan neljä kertaa yhden kappaleen aikana.
Gorillahyökkäys - näihin taas liittyvät ne miehet, joilla ei ole mitään tajua askelista ja jotka runttaavat menemään kaikella voimalla, naista kilpenä käyttäen.
Hii. Olotila, joka käsittää kaikki tanssimiseen liittyvät positiiviset tunteet: odottavan jännityksen, innostuksen, riemun, iloisuuden, energisyyden ja muut.
Ihailu. Kun istuu penkillä, voi ihailla muiden tanssia, tai sitten voi ihailla oman parinsa hyviä tanssitaitoja :)
Juksuttelu. Siis pieni harmiton puijaaminen. Esimerkiksi kun en kuule mitä tanssipari sanoo mutta hienotunteisesti nauran hänen vitsilleen.
Kompastuminen. Yleensä omiin jalkoihin.
Luovuttaminen. Sen jälkeen, kun on pitkään seisonut rivissä, muttei silti ole kelvannut kenellekään :D
Miehet. Ei sillä että olisin tansseissa vain miesten perässä, mutta miesten olemassaolo helpottaa tanssimista jonkin verran.
Nolostuminen. Seuraa juksuttelua (katso kohta J), kun kyseessä ei ollutkaan vitsi vaan kysymys, ja nauraa hekotan typerän näköisenä kun mies odottaa vastausta.
Oppiminen. Tätä tapahtuu aina. Enemmän tai vähemmän.
Pynttäytyminen. Ehkä parasta tanssi-iltaan liittyen! 
Q-motus. Siis kuumotus. Esimerkiksi silloin, kun tanssii jonkun tosi hyvän kanssa ja itse tuntee olonsa amatööriksi. Tai silloin, kun hakurivissä kuumottelee, että hakeekohan tuo tietty ihana mies minua. Kuumotusta aiheuttaa joskus myös tanssipaikalle ajaminen huonossa säässä.
Romanttisuus! Tarvitseeko tätä edes avata mitenkään?
Supattelu. Kaverille on tietysti kerrottava heti tanssin jälkeen kaikki yksityiskohdat!
Törmäys. Jos näiltä välttyy, on ihmisiä ehdottomasti liian vähän.
U-käännös. Jos pitää vaikka juosta pakoon limaista ahdistelijaa. No okei, näitä nyt ei tule läheskään joka ilta. Jos edes kerran kuussa.
Vaatekriisi. Ehdoton must ennen tanssi-iltaa.
WC. Siellä hoidetaan kaikki tärkeät toimenpiteet, kuten naaman kuivaaminen hiestä ja peiliselfieiden ottaminen ennen tanssi-iltaa.
XD. Perusilmeeni läpi tanssi-illan!
Yllätykset. Niitä tulee joka ilta - nyrpeän näköinen mies olikin huipputyyppi, tuntematon bändi olikin sairaan hyvä, pääsinkin hyvin tanssimaan vaikka minulla oli jätesäkkipäivä!
Zzzz. Siis tanssi-illan jälkeen.
Älähdys. Pääsee ilmoille, kun joku tallaa piikkikorolla jalan päälle. Tai kun joku yrittää tehdä minulle megataivutuksen.
Överit. Ei siis liity millään tavalla erinäisiin nautintoaineisiin. Mutta välillä on pakko pistää esimerkiksi fuskut ihan pelleilyksi tai tulkita musiikkia jossain lattarissa niin että menee itsekin sekaisin. Tyypillisiä överitansseja ovat minun ja Ellin polkat ja buggit :D

6 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Juksuttelu ja supattelu! Ihan perus :D

Dragonus kirjoitti...

Kiva postaus! Tässä on montakin kohtaa joihin voi samaistua.

Heta Ilona kirjoitti...

Taru: Jeps, perus ainakin minulle :D

Dragonus: Kiitos, hauskaa että tykkäsit! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hauska listaus. Ja aika monen kohdan pystyy allekirjoittamaan myös toisinpäin, siis miehen silmin tarkasteltuna :)

Heta Ilona kirjoitti...

Aivan! On varmasti myös naisia, jotka suorittavat gorillahyökkäyksiä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Siis gorillahyökkäykset tulee iha varmasti olee mun juttu XDD -Sukkarotta