sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ämyri 13.6.2015

Huhhuh. Sellainen megailta takana, etten edes tiedä, mitä sanoa. Siis kyllähän sen nyt tietää, että tanssiminen on hirveän ihanaa ja hauskaa ja parasta ikinä, mutta noin hauskaa iltaa minulla ei ole varmaan oikeasti ollut vielä koskaan.

Alkuillasta näytti, ettei ihmisiä ole kovinkaan paljon, mutta sitten heitä alkoi valua paikalle. Niin paljon tungosta ei kuitenkaan ollut, etteikö tanssimaan olisi mahtunut hyvin. Loppuillasta lattia oli jo lähes tyhjä, mutta viimeiseen tahtiin asti tanssittiin! Olimme liikkeellä vähän isommalla porukalla tällä kertaa - mukana olivat Elli sekä rakkaat ystäväni Karoliina ja Erik, jotka olivat lavatansseissa ensimmäistä kertaa. Oli ihan huippua saada heidät vihdoin mukaan tansseihin, ja vielä huipumpaa oli, että he näyttivät viihtyvän! He lupasivat kirjoittaa omista fiiliksistään myös blogiini, sitä siis luvassa vähän myöhemmin... :)

Nuoria ei noin muuten kovin paljon näkynyt, mutta se ei menoa haitannut. Loppuillasta paikalle pelmahti myös muutama kotikylän poika, joiden kanssa pääsi pitkästä aikaa tanssimaan. Huippua!

Sinitaivas oli ihan loistava! Puolentoista kuukauden tauon jälkeen oli ihan mahtavaa taas kuulla vanhat tutut lempparikappaleet, ja heillä oli myös uusia kappaleita ohjelmistossaan. Volga oli positiivinen yllätys! Pidän kyseisestä kappaleesta kovasti, ja pojat soittivat sen tosi hyvin. Sinitaivaan polkat olivat tietysti taas vertaansa vailla, ja pitkästä aikaa ne pääsi myös Ellin kanssa hyppimään! Ihan parasta!

Helmenkalastajat oli sellainen perushyvä tanssibändi - minulla ei ole heistä mitään negatiivista sanottavaa. He soittivat eilisillan jenkat, toisena jenkkana Merten taa, jota myös Sinitaivas esittää. Se oli muuten hauskaa, että kumpikin bändi soitti salsat. Sinitaivaan salsat jäivät minulta tanssimatta (joten menimme Ellin kanssa fanittamaan), mutta Helmenkalastajien salsat pääsin oikein salsana - ja vieläpä tosi hyvänä salsana!

Kun nyt mietin, miksi minulla oli niin hyvä ilta, en osaa edes sen tarkemmin eritellä syitä. Ehkä kaikki johtui tunnelmasta. Viime viikolla Ämyrillä minulla ei ollut koko iltana oikein sellaista kunnon tanssifiilistä, kun taas eilen fiilis oli kohdallaan. Ehkä oli hauskempaa lähteä tanssimaan porukalla kuin yksin. Ehkä oli niin ihanaa nähdä Sinitaivas pitkästä aikaa. Ehkä oli niin huippua päästä Ellin kanssa vauhkoilemaan buggeja ja fuskuja. Ehkä ilta oli niin onnistunut siksi, että paras ystäväni piti niin paljon tanssimisesta, joka minulle on kaikki kaikessa. On niin upeaa, kun voi jakaa jonkin itselleen rakkaan asian itselleen rakkaiden ihmisten kanssa. 

Oli miten oli, eilinen ilta oli paras ilta ikinä. 


Koska energiatasot on hyvä säilyttää korkeina, ennen tanssi-iltaa nautittiin
lempparijälkiruokaani - crema catalanaa - ihan itse tein! :)
Kävin Ellin vaatekaapilla lainaamassa hänen ihanaa hamettaan
Ämyri - ehkä romanttisin tanssilava ikinä!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Vaikka minä tanssinkin vaan slowareita eilen, niin intouduin siihen yhteen salsaan, kun se oli niin hieno veto eikä salsaa muutenkaan voi vastustaa! Hienoa myös päästä osaksi sinun loistoiltaasi! ps. löytyy myös youtubesta ottamani video Helmenkalastajien ekasta salsasta.

Heta Ilona kirjoitti...

Jeps, ne olivat kyllä hyvät salsat! Hei, nyt sain tietää myös tuon salsabiisin nimen, olen aina miettinyt että se on tosi kiva :) Kiitos!