sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Uittamo 26.6.2015

Tänään palasin Turun vilinästä takaisin maaseudun rauhaan. Koko 1,5-tuntisen bussimatkan mietin, mitä kirjoittaisin viikonlopun tanssiraportteihin (päässä vilisten sanat "upea", "mahtava", "paras ikinä"... :D). Tästä blogista on tullut tärkeä osa jokaista tanssireissua. Tuntuu, että tanssit on kokonaisuudessaan koettu vasta kun ne on puitu jälkeenpäin täällä. Ja se on hirveän hauskaa. Minusta on niin mukavaa tulla tänne höpöttelemään, kun näen että ihmiset lukevat tekstejäni. Perjantaina yksi mukava tyttö istahti viereeni tansseissa ja kertoi lukevansa blogiani - ja että kirjoitan hänen mielestään asiaa! :) Ehdottomasti yksi illan parhaista hetkistä. Kiitos sinulle! Ja kiitos teille kaikille, joilta olen saanut positiivista palautetta <3

Perjantai-illan tanssit Uittamolla olivat ihan huikeat. Uittamo on aivan älyttömän kaunis paikka, tanssilava on pieni ja romanttinen ja ulkonakin on tanssitilaa - tosin perjantaina ulkona tanssittiin hyvin vähän, koska päivällä oli satanut ja ilma oli muutenkin melko kostea. Henkilökunta on hirveän mukavaa. Paikalle pääsee kätevästi bussilla Turun keskustasta, ja takaisinkin pääsee yöbussilla.

Tanssit alkoivat tunnin mittaisella Sekahaun tanssikurssilla, lajina fusku. Missään ei etukäteen ilmoitettu, minkä tasoinen kurssi on, joten lähdin ihan vain katselemaan, millaista meno on. Naisia oli suurin piirtein tuplamäärä miehiin verrattuna, ja kurssi lähti aivan alkeista eikä juurikaan edennyt minnekään suuntaan - ehkä pienoinen pettymys, mutta pääsi ainakin tanssimaan ja tanssien alkaessa oli jo hiki! Siitä tosi paljon pisteitä Hurmalle, että Jarno ja Harri osallistuivat kurssiin myös. Tosi hienoa, että illan soittajat päättivät tulla helpottamaan miespulaa :)

Hurma on kyllä niin hyvä! Täytyy sanoa, että alkaa ehkä jo hätyytellä Sinitaivasta ja Finlandersia "parhaat tanssibändit" -listani kärkipäässä. Heidän soittonsa on vain niin reipashenkistä ja hyvä fiilis välittyy myös tanssijoille. Perjantaina äänenvoimakkuus oli ehkä hieman liian korkea, mutta siihen tottui äkkiä. Hurman kanssa esiintyi Suomiviihde-laulukilpailun finalisti Sonja Salla. Komeaääninen nuori nainen, joka toi uutta vivahdetta Hurman tuttuihin kappaleisiin!

Koska Hurma oli illan ainoa esiintyjä, heidän tauoillaan soitettiin levymusiikkia. Biisivalinnat olivat yllättävän onnistuneita. Sinitaivasta soitettiin paljon, muunmuassa Rio Grande sekä Pitkä päätyyn - ai että, jälkimmäisen pääsin menemään salsana ja kyllä oli hauskaa! Sinitaivaan pitäisi kyllä ottaa tuo biisi ohjelmistoon :)

Ja jos vielä jatketaan näistä illan parhaista hetkistä, niin... Tiedättekö kun on koko tanssiuransa ajan katsonut joitakin tanssijoita ja ajatellut, että nuo ovat kyllä ihan älyttömän hyviä, voiko noin hyvin edes mennä. Ehkä jopa miettinyt, että mitä jos tuollaisen kanssa pääsisi joskus tanssimaan. Noh, eilen kävi niin että tällainen henkilö haki minua tanssimaan ensimmäistä kertaa ikinä. Jännityksestä tärisevin käsin kompuroin ihan huiput cha chat läpi ja minulla oli ihan mielettömän hauskaa! Sitten kun vielä sain biisien jälkeen kuulla "sähän olet hyvä", niin huhhuh. Ei sanoja.

Minulla oli tarkoituksena ottaa paljon kuvia tansseista, mutta sitten pääsinkin tosi hyvin tanssimaan ja täysillä mentiin viimeiseen biisiin asti. Muutaman kuvan nappailin kuitenkin ennen tansseja ja tanssien jälkeen - nauttikaa siis niistä.

Matkalla Turun bussiin. Illan tanssivaatteina musta pitsimekko, hopeiset
kengät sekä sininen hiuskukka.
Bussipysäkki oli ehkä puolen kilometrin päässä tanssilavasta
Oletteko maistaneet Hyvää päivää -juomia? Ovat ihan pahuksen hyviä,
suosittelen lämpimästi!
Öinen Uittamo, paluubussia odotellessa...

Ei kommentteja: