torstai 4. kesäkuuta 2015

Tanhuhovi 3.6.2015

Ai että, miten hyvä ilta eilen oli! Lähdin tosiaan sillä mentaliteetillä, että tuskin pääsen tanssimaan. Tanssijoita olikin ihan todella vähän ja suurin osa porukasta minulle uppo-outoa. Hakurivejä ei varsinaisesti ollut eikä kukaan tuntunut oikein vaihtavan paria. Ensimmäisen puolen tunnin jälkeen olin jo alistunut kohtalooni - ei tanssia tänä iltana. Sitten kuitenkin paikalle saapui eräs tuttu pariskunta, ja pääsin kuin pääsinkin tanssimaan! Kiitokset hyvästä illasta kuuluvat siis isoksi osaksi iloiselle oranssihousuiselle miehelle ja hänen hurjan kauniille ja mukavalle vaimolleen <3 Kiitos!

Saavuin Tanhuhoville seitsemän aikaan, jolloin paikalla ei ollut vielä juurikaan ihmisiä. Ihmekös tuo, kun Sillanpään oli tarkoitus aloittaa vasta kymmeneltä. Ensimmäisen tunnin ajan saatiin "nauttia" levymusiikista - joka oli mielestäni täynnä ikivanhoja, tylsiä ja kuivia biisejä. Kaiken lisäksi biisit tulivat vielä yksittäisinä, niin että ensin saattoi tulla valssia ja sen parina sitten sambaa. En tiedä olivatko välilevyt bändin valitsemia vai lavan puolesta, mutta niiden valitsija olisi voinut miettiä valintojaan muutaman kerran...

Onneksi kahdeksalta lavalle nousi Men in black soittamaan pari settiä ennen Sillanpäätä. Tästä bändistä minä tykkään! Heillä on tosi kivoja tanssikappaleita, laulajat ovat pahuksen hyviä ja muutenkin heidän soittonsa kuulostaa hyvältä. Jos jotain voisi vielä lisätä, niin tyylikkäämmät esiintymisasut... :)

Sillanpäästä ei varmaan tarvitse edes sanoa mitään. Sillanpää on aina Sillanpää. Show alkoi tuttuun tapaan Liekeissä-introlla ja illan aikana saatiin kuulla kaikki hittikappaleet Satulinnasta (ai että minä rakastan sitä lattariversiota!) Gangnam stylen kautta Kuuleeko Eeroon. Oma tämän hetken lempparini on ehdottomasti It had better be tonight. Niin ja onhan Sinä ansaitset kultaa ehkä kauneimpia kappaleita mitä tiedän!

Eilisen jälkeen tanssiporukassa on käyty tiukkaa keskustelua aiheesta: Kuuluuko Sillanpää tanssilavoille vai ei? Minä kuulun niihin, jotka mielellään tanssivat Sillanpään tahtiin. Minusta on hirveän kiva, että noinkin iso stara käy myös tanssilavoilla ihastuttamassa tanssikansaa eikä keskity vain Olympiastadioneihin :D Sillanpäällä on hirveän paljon hyviä tanssikappaleita! Okei, onhan hänellä aika paljon kaikkia ei-niin-tanssillisia show-elementtejä, kuten hurjan pitkät välispiikit (mauttomine vitseineen) ja yleisön laulattaminen (voihan nyt herranjestas). Mutta antakaamme se Sillanpäälle anteeksi, sillä onhan hän nyt sentään...Sillanpää!

Okei, sekään ei välttämättä ole kamalan mukavaa, että Sillanpää esittää aina ihan mitä sattuu kappaleita peräkkäin - se sekoittaa hakujärjestelmän täysin, ja on myös vähän omituista tanssia saman parin kanssa ensin yksi salsa ja sitten yksi hidas. Tämän takia Sillanpää sopii tosi hyvin sellaisille, joilla on OMAT EVÄÄT MUKANA (Voi että miten inhoankaan tuota ilmaisua, se kuulostaa niin halvalta ja alentavalta. Minä en ainakaan ikinä aio olla kenenkään eväs, kiitos vaan!). Yksin liikkeellä olevalle voi olla vaikeaa päästä tanssimaan Sillanpään keikoilla, kun tanssijoita ei muutenkaan ole niin paljon vaan yleisö koostuu lähinnä fanittajista.

Silti. Minusta on hauskaa, että tanssilavoilla on joskus vähän jotain erilaista meininkiä. Ja Sillanpäällä on niin mahtavat biisit, että häntä menee mielellään ihan vain kuuntelemaankin - väliäkös sillä, pääseekö tanssimaan vai ei. Sillanpää NIIN KUULUU TANSSILAVOILLE. 

Kaiken kaikkiaan minulla oli eilen hirveän hauskaa :) Tosin yksi miinus illassa oli rikollisen kallis hinta. Ensin sai pulittaa 23 euroa tanssilipusta ja sitten vielä 2 euroa narikasta! Mutta eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa - ja täytyy sanoa että kyllä eilen ehkä kuitenkin sai vastinetta rahoilleen!


Tanssi-illalle saatiin aurinkoinen, mutta hyvin tuulinen sää. Autokin tuntui matkalla oikein heiluvan tuulessa! :D


Lähdin fiksuna tyttönä farkuissa ja hiukset auki, koska "minulle tulee kuitenkin kylmä, kun joudun istumaan koko illan". Virhe! Parin bugg-vauhkoilun jälkeen oli niin kuuma, että hiukset oli pakko sitaista ponnarille...


...ja tanssien jälkeen kotiin lähti hikinen, mutta tanssi-iltaan erittäin tyytyväinen tanssijatyttönen! Yhden hujakoilla nukkumaan, ja kun herätyskello aamulla soi 5.15, minun oli pakko kysyä itseltäni: "Oliko tuo sen arvoista?" 

Vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä. Ehdottomasti oli! <3

Ei kommentteja: