keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kauan kaivattu tanssihii

Nyt se on täällä. Nimittäin tuo ihana olotila ennen tansseja, kun tuntuu siltä että halkeaa kaikesta siitä innostuneisuudesta ja pienestä kutkuttavasta jännityksestä. Miettii, pääseeköhän sitä tanssimaan ja onkohan hiukset nyt hyvin ja olisiko sittenkin pitänyt laittaa se toinen mekko. Tätä olotilaa kutsutaan myös nimellä tanssihii. 

Ja nyt on kyllä päällä ihan mieletön tanssihii, sillä pääsen tanssimaan ensimmäistä kertaa vapun jälkeen! Suuntana Tanhuhovi, Jari Sillanpään tahdittamana. Okei, tanssihiille ei välttämättä ole aihetta, sillä en usko että pääsen tänään tanssimaan. Todennäköisesti paikka on täynnä Sillanpään keski-ikäisiä naisfaneja ja satunnaisia pariskuntia eikä tanssijoille ole tilaa senkään vertaa. Mutta olen jo varautunut siihen - jos en pääse tanssimaan niin fiilistelen sitten Sillanpäätä, sillä viime kerrasta on jo aikaa! :)

Hauskaa tanssi-iltaa myös niille, jotka Särkälle tai muualle suuntaavat tänään. Jos joku Tanhulle eksyy niin tervetuloa hakemaan. Minä olen se joka virnuilee itsekseen kuin heikkopäinen ja saattaa myös pomppia paikallaan ja huutaa "hii" :D


Tanssihii tuo mukanaan myös aina yhtä iloiset vaatekriisit! Tänään kriisistä selvittiin jopa puolessa tunnissa - olen itsestäni aika ylpeä!

Ei kommentteja: