maanantai 1. kesäkuuta 2015

Huhti-toukokuun parhaat biisit

Koska viime kuukauden (lue: huhtikuun) listaus jäi sattuneista syistä välistä, saatte nyt hieman pidemmän listan huippubiisejä - sekä huhti- että toukokuulta!

Kristiina Wheeler - Annie and I Bugg tai mahdollisesti boogie woogiekin
Juha Tapio - Onnen tähdet Hidas foksi - tästä on muuten olemassa aivan ihana rumbaversio, jota Onnentähti mielestäni soittaa...
Taikakuu - Vaarallinen nainen Onkohan tämä jopa samba?
Syke - Lämmin hellä pehmoinen Bugg
Juho ja Mika - Tämä mies ei tanssi Ei varsinaisesti lavatanssikappale, mutta voisihan tähän vaikka buggia kokeilla!
Antti Raiski - Makeaa lötköfusku? Tai mahdollisesti vauhkoilu-bugg...
Johanna Kurkela - Rakkauslaulu Hidas fiilistely
Antti Tuisku - Hyökyaalto Bugg
Suvi Teräsniska - Elämän nälkä Kuka tätä soittaa... KinoJake? Noh, joka tapauksessa tähän versioon menisin luultavasti säkeistöt hitaana foksina fiilistellen ja kertosäkeet buggina.
PistePiste - Hetken maailma on tässä Jos et mitään muuta tästä listasta kuuntele, niin kuuntele tämä! Niin ihana biisi, ja sopisi mielestäni oikein hyvin esimerkiksi fuskuksi.
Mamba - Pieni lemmenleikki Fusku
Aki Sirkesalo - Mullonikäväsua En voi uskoa että tuo kappale oikeasti kirjoitetaan yhteen, mutta Spotify minulle suuressa viisaudessaan niin kertoi, joten pakkohan se on tännekin noin kirjoittaa. Joka tapauksessa bugg - äärimmäisen hyvä bugg!
Tuure Kilpeläinen - Yksinäisen miehen puku Sarjassamme Kilpeläisen jäätävän hyvät fuskubiisit... (kuten Hyvä paha ruma mies)
Antti Raiski - Angelle Bugg? Tai sitten hitaana fuskuna...
Eija Kantola - Oi Valentino Fusku - kertosäkeessä potkufuskutellen.
David Archuleta - Crush Jos menisin WCS:iä niin luultavasti tämä olisi siihen ihan täydellinen kappale. Koska en WCS:iä tanssi, niin tyydyn vain kuuntelemaan tätä kappaletta enkä edes yritä tanssia :D
Conchita Wurst - Rise like a phoenix Okei, vihasin tätä viime vuoden Viisuissa mutta niin siitä vain on tullut yksi lemppari-euroviisukappaleistani! Ja voisihan tähän tanssiakin - "hitaasti fiilistellen" on tanssilaji jälleen :)
Tom Jones - Thunderball Tätähän Markku Arokin esittää... Jostain syystä voisin nähdä tämän jopa rumbana!
Kaija Koo - Tuulten viemää Foksina varmaankin
Fun - Some nights Ei kai tähän voi tanssia? Noh, kaikkeahan voi mennä foksina jos vain mielikuvitus riittää!
Fun - We are young Tästä tulee niin mieleen viime kesä! Hidasta hössöstelyä voisi tähänkin koettaa. Tai sitten tämä on taas sitä WSC-osastoa...
Anne Mattila - Asfalttiviidakko Foksi. Tai voisi tätä bugginakin mennä.
PistePiste - Yksinkertaista Aivan ihana! Hidas fiilistelykappale
Robin - Paperilennokki Kehtaanko edes myöntää että kuuntelen tätä ihan fiiliksissä!? Taas WCS-osastoa :D 
Robin - Onnellinen Hidas fiilistely
Tuomas Kauhanen ft. VäinöVäinö - Enkeli Fusku, vaikka räppiosuudet eivät mitään maailman tanssillisimpia olekaan.
Madonna ft. Justin Timberlake - 4 minutes Taas sellainen kappale, mikä ei välttämättä väänny tanssiin niin hyvin, ellei sitten puhuta taas siitä WCS:stä...
Johanna Kurkela - Sun särkyä anna mä en Hidas, herkkä fiilistely
Janna - Kaikki Hyvin Varmaankin foksina voisi mennä.
Elina Born & Stig Rästa - Goodbye to yesterday Yksi tämän vuoden Viisujen ykkösbiiseistä. Sen lisäksi että aivan ihana kappale (kuunnelkaa nyt tuota naisen ääntä! Ooämgee!), myös loistava bugg-fiilistelybiisi.
Il Volo - Grande Amore Tästä mainitsinkin jo pari postausta sitten, mutta mainitsenpa uudestaan, koska huh. Ei tälläisia kappaleita vain OLE. Ihana. Tämän kun pääsisi joskus menemään sillä "hidas fiilistely" -tyylillä niin aijai.
Nadav Guedj - Golden Boy :D Voiko tästä edes sanoa mitään... Ihan huippu! Menee ihan kivasti salsana, kunhan pääsee alun jälkeen vauhtiin.
Eric Saade - Girl from Sweden Tämä on osastoa "en edes yritä tanssia, vaan keskityn kuuntelemiseen"!
Måns Zelmerlöw - Heroes Kuten tämäkin.
Hasse Andersson - Guld och gröna skogar Fusku. Ai että tästä tulee ihana kesäfiilis! Voi kun pääsisi jo kesälavoille!

Siinäpä muutama uusi hyvä biisivinkki sellaisille, jotka biisivinkkejä kaipailevat :) Minä lasken jo päiviä seuraavaan tanssireissuun... Eikä tässä paljoa tarvitse laskeskellakaan, koska ylihuomennahan sitä pääsee jo lavalle! Tosin en elättele toiveita, että pääsisin Tanhuhovilla Jari Sillanpää -iltana tanssimaan, mutta onhan se jo jotain että pääsee tanssipaikalle fiilistelemään! Ja viimeistään viikonloppuna ensimmäistä kertaa kesälavalle tänä kesänä, ihanaa!

3 kommenttia:

JKallio kirjoitti...

Olen kovasti yrittänyt noudattaa näitä ohjeita, mutta ei tule mitään. On pakko tanssia kaikki flamengona.
Nimim. Espanjantauti

Heta Ilona kirjoitti...

Voi luoja :'D Kai on kastanjetit messissä?

JKallio kirjoitti...

Kastanjetit puuttuvat, mutta toreron kostyymi sen sijaan on. Jos vaikka pukisi sen sitten Suomen kesälavoille? Jos vaikka kävisi flaksi? Härkätaistelijoilla on aina kauneimmat naiset!