tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kuukausi jäljellä Valasrantaan!


Moips! Onko teillä jo suunnitelmia 24.7.-1.8? Nyt on. Suosittelen nimittäin erittäin lämpimästi kaikille lukijoilleni (ja myös satunnaisille ohikulkijoille) kesän mahtavinta tanssitapahtumaa, Valasrannan tanssileiriä. 

Viime vuonna olin Valasrannan leirillä ensimmäistä kertaa elämässäni, enkä suinkaan tyytynyt mihinkään kevyeen aloitukseen - olin leirillä 8 päivää. Ja nautin joka hetkestä. Leirillä tutustui ihaniin ihmisiin, sai tosi hyvää opetusta, ja mikä mielestäni ehkä parasta, pääsi nauttimaan toinen toistaan paremmista iltatansseista. Ehdottomasti parasta ikinä. 

Koska viime vuoden leiri oli niin positiivinen kokemus, tänä vuonna varasin leiriä varten lomaa jo kesätöitä hakiessani. Suunnitelmissa oli viettää leirillä kaikki 9 päivää, mutta sitten tulikin autokoulun syventävä vaihe sotkemaan kuvioita. Tällä hetkellä suunnitelmana on aloittaa leiri perjantaina ja tulla takaisin kotiin seuraavana torstaina - todennäköisesti Ämyrin kautta, sillä siellä soittaa kyseisenä torstai-iltana Sinitaivas!

Aloin jo vähän suunnitella kaikkia tunteja, joille haluan mennä. Edistyneiden tunnit vaikuttavat tosi lupaavilta, Joonas Piippolan lattaritunnit ovat ehdoton must, ja ah! Jenkalle, polkalle ja masurkalle on omistettu kokonainen päivä! Luulenpa, että tästä leiristä tulee ehkä vielä parempi kuin viime vuonna! :)

Jos heinäkuun loppu on vielä kalenterissa tyhjänä, varaa se ihmeessä Valasrannalle! On meinaan todella kokemisen arvoinen tapahtuma! <3

Fiiliksiäni viime vuoden leiriltä:

Lisää leiristä löytyy näistä linkeistä:
tanssikurssit.fi (tsekkaa aikataulut ja iltaohjelma!)

Ei kommentteja: