lauantai 14. kesäkuuta 2014

Esakallio 13.6.2014

Ehdottomasti paras ilta ikinä!

Ajoin tosiaan ensimmäistä kertaa itse Esakalliolle. Yksinäni olin liikkeellä, Elli kun vaikutti eilen Kapakanmäellä. Lähdin jo hyvissä ajoin, koska menin myös tansseja edeltävälle tanssikurssille, Aaltosten hitaan foksin alkeisjatko oli kyseessä. Ihan mukavaa :)

Ihmisiä oli aika vähän, jos ajatteli että toisena bändinä kuitenkin oli Hurma ja alle 25-vuotiaat pääsivät ilmaiseksi sisälle. Kuitenkin ihan kiitettävästi oli porukkaa liikkellä, ja melkein kaikki tutut sieltä tuli bongattua :) Tanssijoiden taso oli ihan huima! Pääsin tanssimaan ihan kaikkia lattareita ja ihan hirveän hauskat jivet :) Jenkkaa tuli parikin kappaleparia. Ihan huikeat hitaat valssit tuli myös koettua.

Hurma on ihan uskomattoman hyvä bändi. Monipuolista musiikkia energisellä asenteella ja taitavalla otteella. Minusta on ihanaa, että Hurma tekee uusista poppibiiseistä omia ihania tanssiversioita, esimerkiksi Siideripissis ja Kylmästä lämpimään. Ei ihme, että Hurma on tosi suosittu - ja nimenomaan nuorten keskuudessa.

Toinen bändi, Jari Puhakka band, oli myös hyvä, vaikkakin minun mielestäni musiikki oli ehkä vähän liian kovalla. Kaija Lustila heidän kanssaan lauloi, ilmeisesti joku takavuosien tangokuningatar?

Kaikkein paras hetki illassa oli kuitenkin seuraava: Seisoskelin naisten rivissä, kun eräs nuori nainen tuli nykäisemään olkapäästä ja sanoi: "Sulla on kiva blogi, mä oon sitä lueskellut." Hämmennyin ihan totaalisesti enkä oikein keksinyt mitään järkevää sanottavaa. Joku siis ihan oikeasti lukee tätä! Ja joku vielä tunnisti minut irl! Oh my. Jos sinä, josta nyt puhun, luet tätä tekstiä niin haluan kiittää, oli ihanaa kuulla tuo mitä sanoit :) <3 Olisin halunnut jutella enemmänkin - toivottavasti et pidä minua ihan käytöstavattomana - mutta sitten minua haettiin tanssimaan ja myöhemmin kun koitin bongailla niin olit aina tanssimassa :)

Ai ai, niin hyvät tanssit että miten tässä osaa arkeen palatakaan... Onneksi enää viikko seuraaviin!

Nolo teinikuva... Mutta pitihän mun laittaa jonkinlainen
asukuva, kun uusi pitsimekko pääsi ensimmäistä kertaa
tositoimiin! :)
 

Turvallisesti parkissa! Oli niin hauskaa ajella itse tansseihin :)
 
Esakallio, tanssijan satumaa ja paratiisi <3
 
Tällä pysyy kuski yöllä hereillä!
 
Joku pääsi vähän ilmaiseksi tanssahtelemaan :)

 
 

Ei kommentteja: