lauantai 21. kesäkuuta 2014

Esakallio 20.6.2014

Jee! Eilen oli ehdottomasti paras juhannus ikinä! En ollut koskaan aikaisemmin ollut juhannusaattona tanssimassa, mutta paikaksi valikoitui ihana Esakallio, joten odotukset olivat korkealla.

Eikä iltaan tarvinnut todellakaan pettyä! Oli ihan mahtavaa. Koko ajan pääsi tanssimaan, ja musiikkikin oli ihan huippua. 

Jari Sillanpää oli juuri niin hyvä kuin saattoi odottaakin. Hänen settinsä (1,5h) aikana vain fanit veivät lattialta tosi paljon tanssitilaa, ja kappaleet eivät edes tulleet selkeinä pareina, joten tanssiminen oli vähän sekavaa. Mutta oli ihanaa päästä tanssimaan Satulinnan tahtiin! Taustabändinä toiminut Men in black oli todella laadukas bändi, myös ilman Sillanpäätä. Tosi hyviä biisejä! :)

Sinitaivaan setit olivat bändin taattua laatua. Uusiakin covereita oli mukana, ja tietysti kaikki vanhat suosikit. Masurkkaa päästiin menemään, ja letkajenkkaan hyppäsivät lavalta myös Juhis ja Tommi, mutta Juhannuspolkkaa jäin vähän kaipailemaan. Se olisi kuitenkin sopinut teemaltaan aika hyvin tuohon iltaan :)




Päälläni minulla oli eilen lempparihameeni, jonka ostin vähän ennen joulua huutonetistä. Tapasin muuten entisen omistajan myös kerran tansseissa Teeriharjulla :) Hämmästykseni oli suuri, kun yhtäkkiä vierestä kuului: "Toihan on mun hame!" :D Kyseinen henkilö oli itse tehnyt tuon hameen. Ei voi kuin ihailla. 

Tänään tanssit jatkuu sitten Vehmassalmella, joka on ihan outo paikka minulle. Mutta näin ensivaikutelma: hyvältä paikalta näyttää! Ehkä saataisiin kuulla jopa ne Juhannuspolkat tänään...

ps. Terveisiä eräälle nimeltä mainitsemattomalle papparaiselle, joka toivoi ihan kuollakseen tulevansa mainituksi täällä blogin puolella! (; Kiitos tansseista! :D

Ei kommentteja: