lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pavi 6.6.2014

Olipas muuten taas ihan huippuilta! Arvoin pitkään, kannattaako lähteä Esakalliolle Reijo Taipaletta katsomaan, vai Paville pyörähtelemään La Stradan tahtiin. Päätettiin sitten lähteä Ellin kanssa Paville. Hyvä päätös! :)

Ihmisiä oli yllättävän vähän. Se on varmaan niin, että keskiviikkoisin Pavilla on enemmän ihmisiä, kun tanssitarjontaa on muuten vähemmän. Perjantainahan on tosi paljon muitakin hyviä paikkoja auki.

La Strada oli ihan huippubändi! Monipuolinen soitinvalikoima ja monipuoliset kappaleet. Parasta bändissä oli nuori rumpujensoittaja, jolla oli ihan käsittämättömän hyvä svengi päällä koko ajan. Harvoin näkee, että soittajalla olisi oikeasti noin hauskaa :D Paljon tuli lattareita, ja kiitos hyvien tanssittajien, niitä pääsi myös tanssimaan. Tauoilla soi levymusiikki, ja erityisen paljon mieltä lämmitti kun sieltä tuli Sinitaivaan Pitkä päätyyn -salsa. Pistettiin Ellin kanssa salsaten! :)

Ainoa miinus illalle oli kuumuus. En ymmärrä, miten minulla saattoi olla koko ajan niin kuuma. Kuvissa näkyvä bolero lensi naulakkoon heti ensimmäisen tanssin jälkeen! :D En tiedä johtuiko se sitten siitä, että päivä oli muutenkin niin lämmin. Loppuillasta, kun ihmisiä oli vähemmän (ihmiset lähtivät tosi aikaisin pois, sitä ihmettelin - itsehän jäimme vaatimaan vielä encoreakin :D), oli sitten siedettävämpää, melkein viileää. 

Kaiken kaikkiaan tosi hauska ilta! Nyt sitten odottelemaan ensi viikonloppua ja seuraavia tansseja! :) Kertoisin teille, minne olen menossa, mutta kun olen itsekin vielä vähän kahden vaiheilla...

Illan asua :)
Ei me oltukaan ainoita paikallaolijoita... :D

Samisjalat :)
Pitihän meidän pyytää nimmarit meidän lempparipojalta :) Vierailevana tähtenä Elmeri :D
Illan jälkeen perinteeksi muodostuneet possuttelut Mäkkärissä!

Ei kommentteja: