keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Put on your dancing shoes

Ensimmäiset tanssikenkäni, kuten jo aiemmin sanottu, olivat nuo punaiset Converset (kuvassa vasemmalla). Myöhemmin olen tanssinut myös vasemmanpuoleisilla, uudemmilla consseilla. Niillä mentiin mm. Espanjassa salsabileissä! Nykyään en kyllä enää käytä noita tansseissa...
 
 
Tansseissa olen käyttänyt myös Ecco softeja. On hassua, että kävellessä saan niistä kauheat rakot, mutta tansseissa pystyin niitä kuitenkin käyttämään. Ne ovat silti jotenkin aika jäykät, joten en oikein pitänyt niistä tanssikenkinä.
 
 
Ensimmäiset varsinaiset tanssikenkäni hankin rumbita- ja yksilölattaritunteja varten. Ne ovat tuollaiset Blochin perusmustat tanssitossut. Myöhemmin aloin käyttää niitä myös lavatansseissa. Ovat muuten ihan älyttömän hyvät jalassa! Suosittelen lämpimästi. Nuo ovat tosin jo sen verran monet tanssit nähneet, että pohja alkaa kumpaisessakin jalassa vähän repsotella... Pitää ehkä jo ensi kesänä hankkia uudet!
 
 
Ehdottomasti eniten pidän uusimmista tanssikengistäni - hopeisista Bleyereistä. Ostin ne viime kesänä, hopeisista tanssikengistä kauan haaveiltuani. Kokeilin niitä kerran jalkaan ja ostopäätös oli heti tehty - sitä päätöstä ei ole tarvinnut katua! Nuo tuntuvat jalassa tosi kevyiltä, melkein kuin ei olisi jalassa mitään! Ainoa huono puoli on se, että tuo hopeinen päällinen kolhuuntuu ja naarmuuntuu, mutta kaikki kengäthän kuluvat aikanaan :D Ja on noita paljon käytettykin! (ps. ne piti kuvata varjossa, koska auringossa kiiltelivät liikaa :D)
 
 
Onko minun lukijoideni joukossa korkokenkätanssijoita? Kuulisin mielelläni mielipiteitä! Eikö ole kamalan rasittavaa jaloille tanssia korkokengillä? Itsehän jouduin opettelmaan korkokengillä tanssimisen Wanhojentansseja varten (esim. Fireman's dance hirvitti tosi paljon, mutta loppujen lopuksi se olikin ihan helppoa), mutta luulisin että joku bugg olisi tosi hankalaa korkokengillä... Mielipiteitä? Kuvassa vielä korkokengät, joilla tanssin Wanhani... olisi kyllä tosi hauskaa tanssia noilla jotain lattareita, siitä tulisi varmaan sellainen lattarikuningatar-fiilis! :)
 
 
Vaikeimmat kengät, joilla olen tanssinut, ovat ehdottomasti olleet paksut mokkanahkaiset korolliset talvisaappaat. Olimme menossa Viroon laivalla, ja yllättäen huomasimme että laivalla on tanssipaikkakin ja siellä soi tanssimusiikki - hetken aikaa tanssin talvimonoillani, mutta sitten heitin ne nurkkaan ja loppumatka menikin sukilla tanssiessa :D (sukat olivat sen jälkeen kyllä entiset...)
 

Ei kommentteja: